Summer Reading Club

22 iunie - 1 septembrie 2017 Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi”

 

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” din Iaşi, prin Compartimentul American Corner, organizează a doua ediție a programului Summer Reading Club, care se va desfășura vara aceasta, în perioada 22 iunie - 1 septembrie, în fiecare zi de joi, de la 10.00 la 11.30.

Summer Reading Club vara 2017

Dacă ai între 6 și 10 ani și iubești limba engleză și dacă vrei să fii și tu unul dintre asCOOLtători, te așteptăm să te înscrii până pe 19 iunie (vei fi unul din cei 10 membri ai unei grupe Summer Reading). Ai nevoie doar de permisul de bibliotecă (gratuit pentru toți participanții) și dorința de a fi împreună cu alți copii, ascultând povești (în limba engleză, firește) citite de elevi voluntari, ceva mai mari decât tine. Cărțile vor fi special alese pentru tine, dar așteptăm și propuneri.

Înscrierile se fac în ordinea solicitărilor și în limita locurilor disponibile. Vă puteți înscrie fie direct la Compartimentul American Corner (Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile Comerciale), telefonic, la numărul 0758804011 sau pe e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Remember: deadline înscrieri: 19 iunie 2017, ora 16.00.