Comedia „Dragoste pe contrasens”

15 iulie 2017 Terasa Acoperiș a Ateneului Iasi 19:00

 

Dragoste pe contrasens este partea a treia din Trilogia dragostei, după „Căsătorie în doi” și „1+1=3”.
Cuvântul regizorului: ,, Deja îndrăgitele personaje, Frosinel și Petronela fac ce au făcut și până acum: își continuă viața în 2, plină de peripeții, dar la o altă etapă: acțiunea se petrece după 20 de ani de la finalul părții a II-a. Și cum vremurile s-au schimbat, ei au acum de înfruntat nu doar problemele specifice de cuplu, ci și dificultățile care vin în același timp cu viața modernă. În plus, copilul lor a crescut, e major, și acesta reprezintă o dificultate în plus. Surprizele nu vor lipsi însă nici acum.E pentru prima dată când lângă Frosinel și Petronela va apărea un al treilea personaj în carne și oase. Vă promitem că veţi râde "la minut".

dragoste pe contrasens ateneul tatarasi iulie 2017

Primul spectacol a fost creat special pentru spații de teatru neconventional și a avut un real succes, anul aceasta implinindu-se 5 ani de la premiera acestuia. Frosinel și Petronela chiar au fost bine primiti de catre public; toți se regăsesc în cei doi, chiar dacă nu o recunosc, toți au probleme de cuplu. Al doilea spectacol a venit simplu, toată lumea spunea că ar vrea să îi mai vadă pe cei doi. Și așa, am făcut partea a II-a. Acum urmeaza partea a III-a..."

Comedia „Dragoste pe contrasens” va avea loc pe Terasa Acoperiș a Ateneului, sâmbătă 15 iulie 2017, ora 19.00.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15RON/ 10RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.