Teatru „2 ani, 8 luni și 3 zile”

29 iulie 2017 Terasa Acoperiș Ateneul Iasi ora 19:00

 

„Ce putem face atunci când întâlnim marea dragoste, dar viața ne oprește să putem da curs pasiunii care ne-a cuprins? Atunci când se întâlnesc în afara spațiului familiar al orchestrei un dirijor și mâna lui dreaptă, oboista care îi obsedează atât munca cât și sufletul, descoperă câ ascund o mare iubire în spatele notelor muzicale pe care le interpreteaază zilnic. Un eseu asupra sufletului uman aflat în imposibilitatea de a exprima sentimentul care îi domină existența și îi mistuie ființa, amenințând chiar cu anihilarea esenței, dar mai ales o frumoasă și comică poveste de dragoste.”

teatru luna iulie terasa ateneului Iasi

Spectacolul de teatru „2 ani, 8 luni și 3 zile”, în regia lui Andrei Ciobanu va avea loc sâmbătă 29 iulie 2017, ora 19.00 pe Terasa Acoperiș a Ateneului.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.