Festivalul G Fest editia a VI a

25 - 27 august 2017 Parc Casa Pogor

 

Muzică bună, activităţi relaxante şi noi orizonturi… Cu toții avem părți din noi înşine pe care încă nu le cunoaştem, dar le putem DESCOPERI. Poate ai o aptitudine pentru un anumit sport pe care nici nu ştiai unde îl poți practica în Iaşi. Sau dacă în fața unei camere, îți descoperi latura de om de televiziune? Dar dacă modelând ceramică vei descoperi artistul din tine? Află acum! Vino cu gaşca la GFEST, 25 – 27 august.

Ediția de anul acesta a festivalului de educație non-formală se va concentra în jurul cuvăntului DESCOPERĂ. Vor fi workshop-uri de sporturi şi arte, alături de challenge-uri pentru a te descoperi, însă şi demonstrații din diferite domenii la care nici nu te-ai gândit. Dacă le vei parcurge, vei primi ştampile. Adunarea tuturor ştampilelor te înscrie automat la tombola GFEST! Nu o rata!

festivalul GFEST august 2017

Desigur, ți-am pregătit concerte şi multe surprize, însă nu uita: oricine poate fi următorul sportiv medaliat olimpic, antreprenor de succes, lider de opinie sau artist de renume internațional… contează SĂ TE DESCOPERI.

CONTACT:
Departament artă – Andra Boşcodeală – 0743510169;
Departament sport – George Matiaş – 0727453060;
Departament ONG – Mădălin Florea – 0742842579.