Decembrie 01, 2023

Tabara de Creatie ConceptArt

13-18 septembrie 2017

 

Casa de Cultura a Studentilor si Clubul de Arte Vizuale ConceptArt va invita la Tabara de Creatie ConceptArt, in perioada 13-18 septembrie 2017.
Clubul de Arte Vizuale “ConceptART” pune la dispoziţie cursuri de grafică, pictură şi fotografie pentru studenţi. Asigură informaţii despre arta contemporană şi promovează creativitatea în rândul tinerilor. Este frecventat atât de studenţi care studiază artele plastice cât şi de studenţi de la alte universităţi din Iaşi.
Acest club este deschis tuturor studenţilor care doresc să acumuleze noi informaţii în domeniul artelor vizuale şi să se exprime artistic în pictură, grafică şi fotografie, lucrând în atelier de viitori profesionişti.

Realizarea Taberei de Creaţie “ConceptART” a început în 2009 la iniţiativa Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor, pentru a promova şi stimula creativitatea tinerilor artişti din centrul universitar Iaşi. Prezentarea şi promovarea lucrărilor realizate de membrii clubului este realizată prin organizarea de expoziţii colective de pictură, grafică şi fotografie.

tabara-creatie-concept-art-2017

Inscrierile (pictura, grafica, si fotografie) se fac incepand cu data de 28 august 2017, in limita locurilor disponibile.  Pentru inscriere, trimite CV si 5 lucrari pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  Raspunsurile pentru cei selectati vor fi date pe 1 septembrie. Detalii la telefon 0749 635 231.
Vernisajul expozitiei cu lucrarile realizate in tabara se va face luni,  18 septembrie 2017, orele 18:00 la Casa de Cultura a Studentilor, sala Foaier.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!