Concurs de fotografie - FOTOMARATON

28 octombrie 2017 Institutul Francez

 

Institutul Francez din Iaşi, alături de partenerii săi, vă invită sâmbătă, 28 octombrie 2017, la cea de-a 13a ediție a concursului de fotografie FOTOMARATON ! Pe durata a patru ore, participanţii la maraton vor investiga toate faţetele oraşului, pentru a surprinde imagini revelatoare pentru temele acestei competiţii.

Concursul de anul acesta aduce câteva noutăţi. În primul rând, existenţa a două categorii de participanţi : o primă categorie cu vârsta sub 14 ani, iar cea de-a doua, cu vârsta peste 14 ani. O altă noutate este organizarea festivităţii de premiere în luna decembrie, în seria de evenimente care vor marca 25 de ani de Institut Francez la Iaşi. FOTOMARATON este, de altfel, unul dintre cele mai longevive evenimente ale Institutului Francez, un concurs care a comentat prin imagini evoluţia cotidiană a oraşului Iaşi în ultimul deceniu.

concurs fotomaraton octombrie 2017

Invitaţia noastră este aşadar aceea de a vă înscrie la concurs, în perioada 13 – 27 octombrie, şi de a participa la maratonul foto de sâmbătă 28 octombrie.

Veţi avea parte de o frumoasă aventură fotografică în oraşul care vă va dezvălui faţete nebănuite !

Înscrierile au loc în format electronic. Pentru a primi formularul de înscriere sau alte informaţii utile, aşteptăm să ne scrieţi la adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Regulamentul concursului este disponibil pe pagina de Facebook a Institutului Francez din Iaşi sau pe  site-ul concursului,www.fotomaraton.institutfrancais.ro.