Cursuri gratuite de prim ajutor

Perioada inscriere 11 septembrie 2017 – 28 noiembrie 2017

 

Începând cu luna ianuarie 2018, Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași, împreună cu medicii și asistenții medicali din cadrul Diviziei Medicale a S.V.A. Iași, vă invită să participați la cursurile gratuite de asimilare a cunoștințelor de acordare a primului ajutor pre-medical.

Perioada de înscriere la cursuri este 11 septembrie 2017 – 28 noiembrie 2017. În luna decembrie 2017 vor fi programate primele grupe pentru luna ianuarie 2018. Cursurile gratuite vor fi desfășurate, în limita posibilităților, pe toată perioada anului 2018.

curs-prim-ajutor-iasi

Explicații suplimentare:

    1. Un grup de cursanți este alcătuit din maxim 20 de persoane;
    2. Donația minimă de 50 de lei este pentru consumabilele pe care o să le folosiți la curs;
    3. Cei care participă la acest curs vor primi o diplomă de participare, nu de atestare;
    4. Locațiile și datele vor fi comunicate de voluntarii S.V.A. Iași prin apeluri telefonice. Data și ora cursului va fi stabilită de comun acord cu fiecare cursant în parte;
    5. Cei care sunt programați pentru curs și nu confirmă participare prin plata donației de 50 RON în termen de 5 zile lucrătoare de la programare, vor fi înlocuiți cu alți cursanți de pe lista de așteptare;
    6. Cursurile vor fi predate de către medici, asistenți medicali și voluntari atestați;
    7. Vârsta minimă de la care sunt acceptați cursanți este de 14 ani.

Fondat în 2017, Serviciul Voluntar de Ambulanță din Iași (S.V.A.IS.) este singura organizație non guvernamentală din România, care asigură servicii medicale private de urgență în fază prespitalicească cu personal calificat, în regim de voluntariat contribuind astfel la reducerea timpului de așteptare pentru un transfer între spitale, cu ambulanțele proprii, dar și de externare a unui pacient care necesită transport medical asistat sau neasistat.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!