Decembrie 05, 2023

Târgul Ghidul Miresei

28-29 Octombrie 2017 Centrul de evenimente Agora

 

Târgul Ghidul Miresei își deschide porțile în toamna această și la IAŞI, împreună cu cele mai mari reprezentative din domeniu! Cel mai mare târg de nunți din Moldova va avea loc între 28-29 Octombrie 2017 în Centrul de evenimente Agora.
Hai să construim împreună drumul către nunta perfectă!

Noi anunţăm cu bucurie că ediţiei din toamna acesta, îi va urma şi ediția de primăvară în perioada 17-18 martie 2018!

targul miresei octombrie Iasi

Ce veţi găsi la târg?

La Târgul Ghidul Miresei Iaşi veți găsi SUTE de rochii de mireasă, costume de ginere și colecții de verighete, super-pachete foto-video, dj, formații, invitații, decoruri, dar și oferte speciale la saloane de nuntă și alte servicii necesare nunții perfecte.

Colecții de rochii/costume/verighete 2017 - lichidări de stoc!
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra cu reduceri substanţiale colecțiile 2017, dar și a vizualiza în avanpremieră colecțiile 2018 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete!

Nu rata Top Reduceri 2017 Ghidul Miresei!
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2017 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2017 Ghidul Miresei"!

Mii de oferte adunate în Centrul de evenimente Agora la Târgul Ghidul Miresei!
Între 28 și 29 Octombrie 2017 ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

Program de vizitare
Sâmbătă, 28 Octombrie 2017: 10:00-19:00
Duminică, 29 Octombrie 2017: 10:00-18:00

Bilete de intrare
Pretul biletului este 10 LEI și este valabil întreaga zi.
Biletele se achiziționează direct la intrarea în TĂRG.

ATENȚIONARI SPECIALE:
ATENȚIE! NU achizitionați bilete de la vânzători ambulanți
ATENȚIE! NU achitați nimănui parcarea în avans!
Organizatorul NU vinde (și NU acceptă) bilete decât la intrarea fizică în Târg.
Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!