Decembrie 05, 2023

Spectacol teatru „Dezvoltare Personală” 5 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole a Ateneului

Spectacol teatru „Dezvoltare Personală”

5 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași ora 19.00

 

Te-ai plictisit de rutină? Ideile noi îți surâd dar nu ai cu cine să le discuți? Ești gata să faci o schimbare și să îți lărgești orizonturile?

Te așteptăm la „Dezvoltare Personală” ca să răspundem problemelor tale. Aici vei întâlni tot soiul de oameni interesanți, ce își vor pune experiențele personale in joc pentru a putea sublinia esențialul. Duminică, 5 noiembrie 2017, ora 19.00, în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași

teatru dezvoltare personala noiembrie 2017

Distribuția: Ana Hegyi, Eduard Fiuciuc, Claudiu Gălățeanu, Alexandra Ioana Cantemir.

Vino la „Dezvoltare Personală”, o piesă cu și despre „oameni frumoși”!

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!