Lansare de carte „Cartea de colorat cu mesaje de la Arhangheli și Ingeri” - Elena Șoltuz și Mihaela Modan

25 noiembrie 2017 Iulius Mall

 

Iulius Mall Iași este gazda unui inedit eveniment cultural, o invitație la creativitate și relaxare adresată tuturor adulților cu suflete de copii.
Semnată de autoarele Elena Șoltuz și Mihaela Modan, „Cartea de colorat cu mesaje de la Arhangheli și Ingeri”, adresată adulților va fi lansată pe data de  25 noiembrie 2017, la orele 17.30.

lansare carte de colorat Iulius Mall

Cu acest prilej are loc și o expoziție în care sunt prezentate desenele publicate în carte. Fiecare desen a fost realizat manual și apoi prelucrat digital.
“Această carte își propune să fie un instrument de cunoaștere a universului angelic, dar și a celui uman deopotrivă. Cartea noastră este o treaptă spre voi, spre Sine, spre bucurie, înțelegere lină și profundă. E o treaptă a curajului înțelegerii conexiunii noastre cu minunatele călăuze angelice, o oglindă a frumuseții interioare prin culoare și conștientizare”.

Autoarele au pregătit daruri de iubire pentru cei prezenți: bilețele cu mesaje angelice și o tombolă în care premiile constau în desene originale din carte.
Evenimentul va fi prezentat de d-l profesor univ. dr. Constantin Tofan.

Expoziția rămâne deschisă și poate fi vizitată până pe data de 9 decembrie 2017, de luni până duminică, între orele 10.00 – 22.00. Intrarea liberă!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!