Decembrie 01, 2023

Festivalul Afterhills 2018 31 mai - 3 iunie 2018 Iasi

Festivalul Afterhills 2018

Cine canta, preturi bilete, preturi campare

 

Vara începe la AFTERHILLS, cel mai mare festival din regiunea Moldovei - headlinerii, premierele și surprizele pregătite de organizatori

AFTERHILLS, cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei, va avea loc la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai - 3 iunie. Ediția de anul acesta, #dreamers2018, vine cu o serie de noutăți și de premiere, precum și cu un line-up alcătuit din 150 de artiști internaționali și români care vor face ca cele nouă scene să vibreze.

„Ediția #dreamers2018 este despre oameni, despre bucuria de a dansa și de a visa sub cerul liber, despre libertate și emoție. Cele nouă scene, zonele de relaxare și instalațiile artiștilor vizuali se aliniază conceptului #dreamers2018, astfel încât să redăm cât mai bine atmosfera de vis pe care o promitem și anul acesta”, declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

Pe scena AFTERHILLS 2018 vor urca peste 150 de artiști din cele mai populare genuri ale momentului. Cele nouă scene de anul acesta sunt Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco și Comedy - acestea fiind gândite să acopere toate preferințele muzicale ale publicului, de la o nișă la alta. Genurile abordate vor fi pop, rock, alternativ, EDM, trance, trip-hop, hip hop, disco, funk, bossa nova, drum ’n’ bass și dubstep, reggae, ambiental, chillout și psy trance. Printre headlinerii festivalului se numără Above & Beyond, Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Dubioza Kolectiv, Hurts, Paul Van Dyk, The Crystal Method, Tom Odell și Vini Vici.
Scena Comedy, o premieră absolută pe piața festivalurilor din România, va oferi show-uri de stand-up, de improvizație, de performance teatral și de dans. Printre artiștii confirmați se află nume consacrate ale industriei de divertisment autohtone, precum Micutzu, Teo, Vio și Costel, Nelu Cortea, Claudiu Popa și Bordea.

„Ne dorim ca Iașiul să fie capul de afiș al divertismentului în weekendul liber de 1 Iunie. Alături de artiștii sonori care vor urca pe scena festivalului, publicul se va bucura de scena Comedy, de atelierele de artă modernă, precum și de activitățile din timpul zilei pregătite de partenerii noștri - toate acestea cu obiectivul de a poziționa AFTERHILLS 2018 drept destinația preferată de vacanță în perioada 31 mai - 3 iunie”, a mai precizat Ovidiu.
Anul acesta sunt așteptați zilnic peste 40.000 de participanți, respectiv 160.000 de vizitatori pe perioada celor patru zile de festival, dublu comparativ cu ediția precedentă. În prezent, peste 70% dintre abonamentele vândute vin din zona Iașiului și împrejurimi, 10% vin din București, restul din Cluj, Timișoara, Brașov și Oradea.
Pe plan internațional, interesul foarte mare pentru abonamente a venit din partea românilor din diaspora (Spania, Irlanda, Anglia, Italia, Germania și Franța), dar și a festivalierilor din toate colțurile lumii: SUA (Los Angeles), Africa (Ghana, Maroc), Republica Moldova și Ucraina.

 

După succesul ediţiei din 2017, care a strâns aproape 75.000 de spectatori, Afterhills Music and Arts Festival revine cu o nouă ediţie şi cu mai multe surprize. Dacă anul trecut am avut parte de interpretările live ale unor artişti precum: John Newman, Bob Sinclar şi Morcheeba, lineup-ul ediţiei din 2018 se anunţă şi mai divers.

Hurts, The Crystal Method, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, Ancient Core, Black Water, Bogdan Vix, Firma, Fried Friend, George Andreas, Kaleidonescu, Kapnobataii Kogaionului, Kodeera, Les Elephantes Bizarres, Logical Elemets, Omul Spîn, Proton, Subcarpaţi, Şuie Paparude, The Motans, Zdob şi Zdub se numără printre artiştii deja confirmaţi pentru ediţia de anul viitor.

festivalul afterhills 2018

„Dacă la prima ediție ne-am adunat cam 75.000 de oameni veseli, în 2018 vă așteptăm să fim și mai mulți. Pregătiți-vă de 4 zile de reverie, cu muzică bună și artă de toate felurile și pentru toate gusturile. Nu ținem cont de vârstă, de studii sau de lungimea bărbii, vă vrem pe toți zâmbitori și visători”, au declarat organizatorii.

Primele 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile ale festivalului au fost disponibile doar până pe 10 decembrie 2017. Acestea au fost puse în vânzare pe site-ul oficial al festivalului au putut fi achiziţionate la preţul presale de 187 lei (acces general) şi la 237 lei (acces general + camping). Preţurile au toate taxele incluse.

Următoarea serie de abonamente va fi disponibilă începând cu 15 decembrie 2017 (235 lei şi 285 lei), urmând ca ultima perioada de presale să se desfăşoare începând cu luna martie 2018 (330 lei şi 380 lei). Preţurile finale ale abonamentelor vor fi de 470 lei şi 520 lei.

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la festival, dacă vor fi însoţiţi de un părinte sau tutore posesor al unui abonament valid.

Accesul în camping va putea fi achiziţionat cu 50 de lei pentru toate cele 4 zile de festival.

Festivalul Afterhills Music and Arts Festival este organizat cu sprijinul Primăriei Iaşi şi al Primăriei Miroslava.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!