Sesiune de Formare a Studenților Evaluatori în cadrul Galei Profesorului Bologna

8 – 11 martie 2018

 

Asociațiile membre a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează Sesiunea de Formare a Studenților Evaluatori în cadrul Galei Profesorului Bologna, ce va avea loc în perioada 8 – 11 martie 2018, la Iași, eveniment la care vor participa studenți din regiunea Iași-Suceava.

Asociația Studenților la Drept (ASD), Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI), Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi (ASPP), Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG Iași), Liga Studenților Economiști (LSE) și Asociația Studenților la Relaţii Publice și Comunicare (PRIME Iași) colaborează în cadrul proiectului de tradiție al ANOSR, și anume Gala Profesorului Bologna, organizând sesiunile de formare a studenților evaluatori din Iași și Suceava.

gala profesorului bologna

Ajuns deja la cea de-a XI-a ediție, scopul principal al proiectului este îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi.
În cadrul proiectului, într-o primă etapă, se vor desfășura simultan sesiuni de formare ale studenților care vor evalua activitatea profesorilor nominalizați în orașele Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, București. În cea de-a doua etapă va avea loc, la București, gala de decernare a distincțiilor pentru profesorii emeriți, cei care îmbină activitatea de cercetare și rezultatele profesionale cu calitățile de dascăli și îndrumători ai viitorilor profesioniști. Ediția de anul acesta a proiectului este desfășurată cu sprijinul și sub atenta coordonare a Organizației Studenților din Universitatea de Vest Timișoara (OSUT).

Gala Profesorului Bologna este singura inițiativă națională menită să omagieze și răsplătească performanța didactică a profesorilor, punând în lumină acei profesori care reușesc să inspire și să stârnească interes prin metode de predare adaptate la nevoile și interesele studentului de azi. Titlul de „Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze performanța didactică a profesorilor lor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!