Studenți pentru o săptămână la Iași!

5 – 18 martie 2018

 

În perioada 5 – 18 martie se va desfășura proiectul „Student Exchange Iași – Cluj”, reprezentând un schimb de experiență între studenții Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași (FEAA), Universitatea Alexandru Ioan Cuza  și Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș – Bolyai, din Cluj – Napoca, care va fi împărțit în două etape:
- Etapa I, 5-11 martie 30 de studenți ai Facultății de Business vor participa la cursurile FEAA.
- Etapa a II-a, 12-18 martie 30 de studenți ai Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor Iași vor participa la cursurile Facultății de Business.

universitatea-alexandru-ioan-cuza 

Astfel, Liga Studenților Economiști, gazda acestui proiect, a pregătit un program timp de o săptămână prin care tinerii de la Cluj au oportunitatea de a experimenta viața unui student ieșean, de la participarea la cursurile Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, la activitățile de voluntariat din cadrul asociației Liga Studenților Economiști.

„Ne bucurăm că am reușit să facilităm acest schimb de experiență, credem că este o ocazie bună să le arătăm ce oportunități le oferă facultatea din orașul nostru. Sperăm ca acest proiect să aibă continuitate și ca de la an la an să aducem cât mai mulți studenți în acest proiect.”, a declarant Președintele Ligii Studenților Economiști, Nicu Hilohi.
De asemenea, mulțumim pentru sprijinul acordat de CONDUENT și mai ales al Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.