Eveniment Național de Carieră JobShop®

16 - 21 martie 2018 Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului

 

Între tine și succes este dorința.

Visezi la un job pe domeniul tehnic însă nu ști când și unde să începi? Crezi că încă nu stăpânești arta de a crea un CV sau de a susține un interviu? Ce bine ar fi dacă ar exista un eveniment special făcut pentru aceste lucruri, nu-i așa?

Ei bine există, acesta este Evenimentul Național de Carieră JobShop® organizat de către BEST Iași, având ca scop crearea unei legături între studenți și companii. În cadrul acestuia reprezentanții companiilor pot oferi studenților sfaturi utile în vederea dezvoltării și pregătirii profesionale pentru o viitoare carieră.

De asemenea, pe parcursul evenimentului vor exista workshopuri și sesiuni de training  cu scopul de a-i  ajuta pe participanți să creeze un CV cât mai atractiv și să uite de emoțiile care apar odată cu susținerea unui interviu, astfel se dorește familiarizarea cu câteva dintre provocările de pe parcursul drumului către succes. Orice student care este în căutarea unui loc de muncă poate să găsească aici informații despre ce contează cel mai mult la un interviu, cum îți poți scoate în evidența punctele forte și cum arată în ochii companiilor  candidatul ideal. În cadrul sesiunilor de training  se dorește dezvoltarea pe latură personală cum ar fi arta persuasiunii, lucrul în echipă, cunoștințele de management etc. Partea de atelier implică aprofundarea unei teme cu caracter practic cum ar fi lipirea unor componente sau eficientizare costurilor de producție etc.

eveniment national de cariera jobshop

În zilele de stand se ivește ocazia unei comunicări directe între student și reprezentanții de la companii, unde studenții se pot informa în legătură cu cererea de pe piață muncii, programele de practică , internshipurile , workshop-urile, proiectele și cerințele de angajare din cadrul companiilor.  
În concluzie, de ce JobShop®? Pentru că prin JobShop®  ți se oferă șansa unei dezvoltări pe partea profesională, un minim de cunoștințe, o pregătire pentru CV și interviu,  iar după toate acestea șansa comunicării cu reprezentanții unor companii ce sunt interesate să angajeze liber-profesioniști de pe domeniul tehnic. Și JobShop® dorește să pregătească acești liber-profesioniști pentru angajare.
 “Succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi”-Robert Collier (Autor American de dezvoltare personala)     .
 Să participi la Jobshop®  nu este un efort mare, dar te va aduce mai aproape de succes.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!