Zilele Porților Deschise

21 – 25 aprilie 2018, Universitatea A.I. Cuza

 

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează, în perioada 21 – 25 aprilie 2018, „Zilele Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia.

Cel mai bun mod pentru a simți spiritul de student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este să ne vizitaţi în perioada 21 – 25 aprilie 2018. La Zilele Porților Deschise veți avea şansa de a afla mai multe despre viaţa studențească şi socială la Universitate.

Aveți oportunitatea de a afla tot ceea ce vă interesează despre prestigiul, profesionalismul și dinamismul ce caracterizează Universitatea din Iași de la actualii studenţi, profesori şi angajați.

Evenimentul se adresează în egală măsură elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, părinților și dascălilor acestora.

zilele portilor deschise uaic Iasi aprilie 2018

La Salonul ofertelor academice aflați toate detaliile despre zecile de programe de licență de la cele 15 facultăți din cadrul Universității, la care se organizează admiterea pentru anul universitar 2018-2019.

La Turul Universității vizitezi locurile emblematice ale universității, afli istoria primei universități moderne a României și te familiarizezi cu locurile în care îți vei putea petrece studenția. Pe tot traseul turului, vei fi însoțit de un ghid de la care vei primi informații interesante și inedite.

Vei putea vizita: Aula Magna „Mihai Eminescu”– sala unde se desfășoară cele mai importante evenimente din viaţa universităţii; Librăria – cafenea TAFRALI – unul dintre centrele vieţii culturale din universitate; Campus „Titu Maiorescu” – format din restaurantul studențesc unde se mănâncă la fel de bine „ca la mama acasă” și căminele care vor deveni casa ta pentru trei sau patru ani; Turnul Universității – una dintre construcţiile istorice ale universităţii.

Vizite la Muzeul Universității: Vezi de aproape cum arăta cea mai veche civilizație descoperită pe teritoriul României, dar și detalii despre istoria Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași într-unul dintre cele mai noi și mai frumoase muzee ale Iașiului.

Cursuri deschise pentru elevi: Nu trebuie să aștepți un an sau doi până să mergi la primul curs din viața ta de student. Facultățile noastre au pregătit cursuri demonstrative special pentru tine.

Pentru program:  www.uaic.ro/zpd/ iar pentru inscrieri uaic.ro/iost2018/inscrieri

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!