Crosul Companiilor B2Run Iași 2018 6 mai 2018, Stadion Copou

Crosul Companiilor B2Run Iași 2018

6 mai 2018, Stadion Copou, ora 09:00

 

Tot timpul alergăm după ceva: după un taxi, după un cadou sau chiar după o promovare! Cum ar fi, ca măcar o dată pe an, să alergăm din plăcere și nu din obligație.

Și nu singuri, ci într-o echipă de mii de oameni: colegi de birou, prieteni, necunoscuți, angajați ai altor companii…

Pe 6 mai 2018, Crosul Companiilor B2Run se pregătește din nou să îi adune pe șefi și angajații săi la cea mai mare cursă de alergare pentru companii din Europa.

crosul companiilor b2b run Iasi 2018

Peste 1000 de participanți din aproximativ 150 de companii sunt așteptați să ia startul la primul team-building cu adevarat sportiv din România. Anul acesta muncim împreună, alergăm împreună!

În 2017, capitala Moldovei, Iași, a intrat pentru prima dată în circuitul internațional B2Run, cursă de alergare pentru companii care se desfășoară în 7 țări Europene. Peste 600 de participanţi, din 105 companii cu activitate în Iaşi, au alergat pe stadionul Copou.

Kitul tău de participare: număr de concurs, chip de cronometrare, tricou tehnic, medalie, vouchere promoționale.Regulamentul este disponibil AICI iar inscrierea se face AICI

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!