Cicloturism cu apus la stana

12 mai 2018, punct plecare Rond Agronomie, ora 15:00

 

Sunteti invitati sambata, 12 mai 2018, pe un traseu ce parcurge sate din jurul Iasului, pe langa balti si lacuri, cu peisaje superbe, monumente inchinate boierilor, biserici cu istorie pentru ca in final sa ajungem la stana.

Gazda noastra va pregati bunatati specifice, cat timp noi vom intra in povestea unei dintre cele mai vechi meserii traditionale.

Aceasta este o tura pentru adulti, cu grad mediu de dificultate (dat de diferentele de nivel si starea drumului). Cu toate acestea, numarul total la kilometri parcursi nu este foarte mare (30 km dus-intors).

Ca de obicei, se ofera asistenta rutiera, iar viteza de deplasare va fi adaptata grupului.

apus-la-stana-cicloturism-2018

Este recomandata purtarea castii de protectie, luminile sunt obligatorii, pentru ca la intoarcere, cel mai probabil, va fi intuneric.

 Detaliile turei pe scurt:
– Sambata, 12 mai 2018
– Punct de intalnire Rond Agronomie, ora 15
– Grad de dificultate mediu dat de diferentele de nivel si starea drumului
– Numar de kilometri: 30 km dus-intors
– Bicicletele trebuie sa fie obligatoriu echipate cu lumini
 – pret: 60 lei/persoana, include minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor tehnice si de drum pietruit, masa de la stana, asistenta rutiera, asistenta tehnica, servicii foto-video, ghidaj.

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere: 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta. Link direct catre formularul de inscriere: https://goo.gl/forms/0eCfD1rnx5NIQ2f33

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!