COOLtural exPRress 17 mai 2018, Casa Memorială ,,Vasile Pogor’’

COOLtural exPRress

17 mai 2018, Casa Memorială ,,Vasile Pogor’’, ora 16:00

 

Trenul ,,COOLtural exPRress’’ se pregătește de îmbarcare

PRIME Iași organizează în această primăvară proiectul bianual PR Tea de Iași, care a ajuns la ediția cu numărul XIX. Acest proiect presupune o întâlnire informală între studenți și un specialist din domeniul Relațiilor Publice, într-un ambient plăcut și prietenos, la o ceașcă de ceai.

Tema acestei ediții este ”COOLtural exPRess”. Aceasta dorește să atragă atenția asupra obiceiurilor, tradițiilor, nevoilor și diferențelor din lumea întreagă, prin prisma PR-ului Cultural. Ne dorim să valorificăm cultura și spiritul original prin intermediul speaker-ului Amelia Gheorghiță care, cu siguranță, va atrage publicul să urce la bord pentru a pleca în călătoria pe care v-am pregătit-o.

cooltural expres casa pogor 17 mai 2018

Invitatul nostru special, Amelia Gheorghiță, este responsabilă de relații publice la Muzeul Național al Literaturii Române din Iași din anul 2013. De asemenea, cu o experiență în managementul evenimentelor, PR și strângere de fonduri, coordonează promovarea unor evenimente culturale din Iași, printre care Festivalul Internațional de Literatură și Traduceri Iași – FILIT, Șotron, Târg de cărți, Street Delivery.

Acum că v-am atras atenția, nu rămâne decât să vă înscrieți pentru a participa. Formularul poate fi găsit pe pagina de Facebook PR Tea de Iași. Vă așteptăm joi, 17 mai, la Casa Memorială ,,Vasile Pogor’’, începând cu ora 16:00 pentru a cunoaște împreună mai multe despre PR-ul Cultural, în timp ce vom savura împreună „un ceai cu aromă de PR”.

Persoană de contact: Roscolodicu Francesca Anamaria
Pagina Facebook: PR Tea de Iași
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.    
Telefon: 0764-788.795