Program Amfiteatrul Palas Iasi

 

Program Amfiteatrul Palas Iasi

 

Program Amfiteatrul Palas Iasi - luna iunie 2019

Vești bune pentru iubitorii ieșeni de cultură! Ansamblul multifuncțional din inima orașului deschide stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas.

 

Program Amfiteatrul Palas luna iunie 2019

 

20 iunie 2019

Stand up Show COSTEL

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Cu alte cuvinte, il puteti urmari atat la show-urile de stand up si improvizatie din Club 99 cat si in piese de teatru si filme precum „Amintiri din epoca de aur”, „4 luni, 3 saptamani si 2 doua zile” sau „WebSiteStory”.

Costel este din Bacau si n-are rost sa aplaudati decat dupa ce ati auzit ca spune asta pe scena. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui. Din 2006, Costel a inceput sa tina si showuri de improvizatie, initial in trupa „Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului “Zis si facut” alaturi de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) si Adrian Nicolae.

Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.

stand up comedy Costel iunie 2019

Pret bilet: 65 lei

 

 

27 iunie 2019

Concert folk cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu

Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu invită publicul „La un ceai”, într-o „Noapte fără anotimp”, să-i ofere o ”Floare de colţ”. „Și de-ar fi” , la un „Ceas fără timp”, „Între om și cer”, „Oameni de zăpadă” cu „Suflet fără chei” vor aștepta „Antiprimăvara". Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro

concert folk amfiteatrul Palas Iasi 27

Pret bilet: 60 lei

 

 Program Amfiteatrul Palas Iasi - luna august 2018

program amfiteatrul Palas Iasi luna AUGUST 2018

Joi 2 august 2018

Stand-up Comedy cu Teo

stand up comey cu Teo august 2018

 

Sambata 11 august 2018

Teatru - "Eu nu contez"

În fruntea distribuției se află Marian Râlea, câștigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor. Parteneri îi sunt Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu, Relu Poalelungi - actori consacrați, cu roluri importante pe scene ca TNB, Teatrul Odeon sau Teatrul Masca, dar şi tinerii si nu mai putin talentații: Georgiana Vrațiu, Antonio Tadeusz Mincă, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria.

Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – si voce), cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical

teatru eu nu contez cu Marian rilea august 2018

 

Duminica 12 august 2018

Spectacol interactiv pentru copii - "Pinocchio"

Spectacol de teatru pentru copii “ Pinocchio”  cu Teatrul la Cinema din Bucuresti
Cine nu cunoaște povestea lui Pinocchio? "Dacă minciunești...nasul ți-l lungești!". Să-l însoțim pe băiețelul nostru din lemn în marea lui aventură! Actorii vor da viață personajelor: Gepetto, Pinocchio, Vulpea, Motanul Orb, Strombolio, Zâna Albastră.

Spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 25 Ron/ Discount 22 Ron

teatru pentru copii Pinochio august Iasi

 

Vineri 17 august 2018

Concert Fuego

concert fuego 17 august 2018 amfiteatrul Palas Iasi

 

Duminica 19 august 2018

Teatru pentru copii "Povestile lui Creanga"

 Povestile lui Creanga in august la Amfiteatrul Palas Iasi

 

Joi 23 august 2018

Comedie muzicala "Enigma Otiliei"

 Comedia muzicala "Enigma Otiliei" la Amfiteatrul Palas Iasi

 

Joi 30 august 2018

Stand-up Comedy cu Vio, Toma, Sergiu & Sorin

 

 

Program Amfiteatrul Palas Iasi - luna iulie 2018

 program amfiteatrul Palas Iasi luna iulie 2018

Vineri 6 iulie 2018

Concert Mirabela Dauer

 Vineri, pe 6 iulie, ne vedem la Amfiteatru Palas sa o ascultăm LIVE pe Mirabela Dauer, una din cele mai bune voci feminine a muzicii romanesti din ultimii 30 de ani. "Ce dor mi-a fost de ochii tai", "Dormeau pe-o frunza două stele" sau "Te-astept sa vii (Fotoliul din odaie)" vor umple inimile celor prezenti de bucuria melodiilor pe care le fredonam de-o viata.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 45 Ron/Discount 40 Ron

Concert Mirabela Dauer in Amfiteatrul Palas Iasi - 6 iulie 2018

 

Duminica 8 iulie 2018

Teatru interactiv pentru copii "Povestea motanului incaltat"

Amfiteatrul Palas,Parc Palas. Spectacol de teatru interactiv recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 7 ani. Actorii vor da viata personajelor Motanul incaltat, Capcaunul, Printul si Printesa.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret bilet: 25 Ron/Discount 22 Ron

 Spectacol de teatru interactiv Motanul incaltat 8 iulie 2018

 

Sambata 14 iulie 2018

Comedia "Menage a trois" dupa Neil Simon

Sambata, 14 iulie, ora 20.30 - Menage a trois, dupa Neil Simon – o comedie spumoasa cu Ioan Isaiu, Sorin Misirianțu, Anca Lăcusteanu

Piesa s-a jucat timp de 20 de ani pe Broadway si este un spectacolul ce conține ingrediente mereu actuale și de interes, motiv pentru care a reușit să se mențină cu succes pe micile și marile scene ale micilor și marilor orașe: presă, iubire, condimentate cu mult umor de replici și de situație. ,,Menage a trois, după Neil Simon, este povestea a doi ziariști americani care nu reușesc nicicum să vândă ziarul lor cu nume predestinat eșecului - COLAPS.

Menages a trois la Amfiteatrul Palas pe 14 iulie 2018

 

Duminica 15 iulie 2018

Spectacol de teatru pentru copii “Dumbrava Minunata”

Duminica, 15 iulie, ora 19.00—Spectacol teatru copii “Dumbrava Minunata”, Ateneul copiilor din Cluj- Dramatizare dupa Mihail Sadovean
De la ora 19.00 cei mici se întâlnesc cu personajele lui Mihail Sadoveanu, din ,,Dumbrava Minunată”. Lizuca şi Patrocle, Zâna închipuirii şi Regele Broaştelor o să prindă viaţă, cu farmec şi umor sub interpretarea echipei talentate de actori de la Ateneul Copiilor din Cluj. Spectacolul se adresează copiilor între 4 şi 14 ani.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret bilet: 25 Ron/Discount 22 Ron

Dumbrava minunata Amfiteatrul Palas 15 iulie 2018 

 

Joi 19 iulie 2018

Film “Ghinionistul”

Joi, 19 iulie, de la ora 21:30 vă așteptăm la Movie Night în Amfiteatrul Palas.
Filmul care va rula este „Ghinionistul”, o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care viitorul său depinde, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.
Pret bilet normal: 25
Pret bilet elev/student: 20

Film Ghinionistul la Amfiteatrul Palas iulie 2018

 

Vineri 20 iulie 2018

Concert Alexandra Ușurelu

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Alexandra Uşurelu a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Contează”. A urmat „La capătul lumii”, primul său album, distins cu premiul ”Cel mai bun album al anului 2015”.

Mircea Vintilă, Bobby Stoica, Mariano Castro, Blue Noise, Vunk, Narcisa Suciu, Dan Byron sunt doar câţiva dintre muzicienii cu care Alexandra Uşurelu a împărţit scena. ”Ceva se întâmplă cu noi”, „Suflet, rămâi pur” sau „La capătul lumii” sunt câteva din cele mai iubite melodii ale sale.

Pret bilet: 45 lei

Biletele sunt disponibile aici: https://www.spectacoleiasi.ro/spectacole-iasi/concert-alexandra-usurelu/

Concert Alexandra Usurelu pe 20 iulie 2018 in Amfiteatrul Palas

 

Duminica 22 iulie 2018

Teatru interactiv pentru copii "Frumoasa si bestia"

Duminica, 22 iulie, ora 19.00 - Spectacol copii “Frumoasa si Bestia”, Teatrul la Cinema din Bucuresti
Actorii vor da viață personajelor: Belle, Gaston, Bestia, Doamna Ceainic, Le’Fou, Ceas, Lumiere, tatăl lui Belle. Spectacol live de teatru interactiv recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 8 ani.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 25 Ron/Discount 22 Ro

Teatru interactiv pentru copii "Frumoasa si bestia" 22 iulie 2018

 

Sambata 28 iulie 2018

Comedia “Aeroport” de Stefan Caraman

Sambata, 28 iulie, ora 20.30—Spectacol teatru “Aeroport”, de Stefan Caraman cu Gelu Nitu, Carmen Ionescu, Meda Victor si Alexandru Nagy
In sala de așteptare a unui aeroport, trăim o poveste care respiră în același timp cu noi: două cupluri într-un spațiu de tranzit, asemănător cu sufletele lor. O fantezie extremă sau un joc pe care îl jucăm cu toții?

"Viața ca un aeroport”, în care oamenii vin și pleacă, în care iubirile se învârt precum călătoriile.
O poveste despre iubire, sau mai degrabă despre iubiri; iubirile costă tocmai pentru că sunt gratuite, ne fac plăcere pentru că sunt dureroase și sunt veșnice tocmai pentru că durează foarte puțin.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 40 Ron/Discount 36 Ron

Comedia Aeroport la Amfiteatrul Palas Iasi pe 28 iulie 2018

 

Duminica 29 iulie 2018

Mary Poppins calatoreste

Duminica, 29 iulie, ora 19.00 - Spectacol copii „ Mary Poppins” - Ateneul copiilor din Cluj - Zece copii talentati, s-au pregatit pentru acest spectacol ca niste actori profesionisti, danseaza si canta live. Umor, costume pline de culoare, voci superbe, toate acestea fac din„ Mary Poppins” un spectacol minunat, care antreneaza inteaga sala

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 25 Ron/Discount 22 Ron

Teatru pentru copii "Mary Poppins calatoreste" 29 iulie 2018

 

 

Program Amfiteatrul Palas Iasi - luna iunie 2018

 program amfiteatrul Palas Iasi

Vineri 1 iunie 2018

 

Spectacol pentru copii "Aventuri cu… Dl. Goe"

Vineri, 1 iunie, ora 19.00 – Aventuri cu… Dl. Goe, spectacol pentru copii Ateneul din Iași

Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desavârșind teatrul de satiră socială.

În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.

Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut.

aventuri cu dl goe amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Duminica 3 iunie 2018

 

Concert Iuliana Beregoi

Mixton Music iti aduce Iuliana Beregoi Live Concert , un mega show conceput special pentru tine.

Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei aparea in cel mai special vlog al Iulianei. Vei avea parte de mega suprize oferite de Iuliana si invitatii ei speciali.

concert iuliana beregoi amfiteatrul Palas iunie 2018

Preturi bilet: 50, 100 lei

Vineri 15 iunie 2018

 

Concert Florin Chilian

Florin CHILIAN și-un labirint de emoții, într-un concert irepetabil la Iași Chiar dacă. Iubi. Chiar dacă. Zece. Chiar dacă. Termopane. Chiar dacă. Viața ca o ….. Sau Primul pas. Sau 10 porunci. Sau Raport despre starea natiunii 1989 – 2004. Și deci… AUTISTUL – Nu-l mai goniți pe Brâncuși! Și deci Discul de Aur. Dar și Discul de Platină.

Florin Chilian și-un labirint de emoții rebele în seara de vineri, 15 Iunie 2018, ora 20.00, pe scena Amfiteatru Palas Iasi!

 concert Florin Chilian Amfiteatru Palas iunie 2018

Informatii despre concert aici ==> concert Florin Chilian amfiteatrul Palas Iasi

Sambata 16 iunie 2018

 

Comedia „Bani din cer”

Pe 16 iunie, cad „Bani din cer” pe scena Amfiteatrului Palas. De la ora 20.00 se va juca producția de comedie a Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Spectacolul a obținut două premii la Festivalul Internațional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” – Cernăuți 2015 și generează nenumărate situații ilare, pornind de la norocul de a primi o sumă enormă de bani.

spectacolul bani din Cer amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Duminica 17 iunie 2018

 

Spectacol pentru copii „Micul Prinț”

O nouă piesă pentru copii se va juca duminică, 17 iunie, de la ora 19.00. De această dată, prichindeii vor petrece o seară alături de „Micul Prinț”, o frumoasă metaforă a vieții prezentată de Ateneul din Iași.

spectacolul micul print amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Joi 21 iunie 2018

 

Stand-up comedy cu Maria, Mincu și Banciu

Joi, 21 iunie, de la ora 21.30, cei în căutarea umorului sunt invitați la stand-up comedy, cu Maria, Mincu și Banciu.

 stand up comedy maria mincu banciu amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Vineri 22 iunie 2018

 

Concert „The same old & new blues” - Canaf

Melomanii au încă un prilej de a se întâlni cu muzica bună vineri, pe 22 iunie, de la ora 20.00, în compania interpretului CANAF, la concertul „The same old & new blues”.

 concert canaf amfiteatrul Palas iunie 2018

Informatii despre concert aici ==> concert Canaf amfiteatrul Palas Iasi

Sambata 29 iunie 2018

 

Spectacol de teatru  „Bocitoarele Vesele”

Agenda lunii iunie se încheie cu spectacolul „Bocitoarele Vesele”, o comedie după William Shakespeare, pusă în scenă de Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani. Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20.00, buna dispoziție îi va fi oferită publicului prin situații desprinse din folclorul moștenit. „Bocitoarele vesele” a obținut patru premii la Festivalul Internațional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” Cernăuți – 2017.

spectacolul bocitoarele vesele amfiteatrul Palas 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!