iasi 365 2018 logo 4

 

Program Amfiteatrul Palas Iasi

Vești bune pentru iubitorii ieșeni de cultură! Ansamblul multifuncțional din inima orașului deschide stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas. Pentru că începutul lunii iunie stă sub semnul copilăriei, primul week-end din Cireșar este dedicat celor mai mici dintre spectatori.

program amfiteatrul Palas Iasi

Vineri 1 iunie 2018

 

Spectacol pentru copii "Aventuri cu… Dl. Goe"

Vineri, 1 iunie, ora 19.00 – Aventuri cu… Dl. Goe, spectacol pentru copii Ateneul din Iași

Un geniu al comicului, Caragiale reflectă în cel mai fidel mod, în contextul actual, realități legate de incultură, caractere și educație, desavârșind teatrul de satiră socială.

În an centenar, Ion Luca Caragiale ne provoacă sa medităm asupra comicului, să descoperim printre hototele de râs, tristețea eternelor probleme comportamentale, și mai mult, ne provoacă să fim mai buni, oferind adevărate lecții de viață, atât de vii și de actuale.

Universul lui Caragiale este defapt un spectacol etern, ce punctează cu umor defectele societății noastre, cu scopul de a le îndrepta, imaginatia fiind cheia ce deschide un univers nemaivazut.

aventuri cu dl goe amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Duminica 3 iunie 2018

 

Concert Iuliana Beregoi

Mixton Music iti aduce Iuliana Beregoi Live Concert , un mega show conceput special pentru tine.

Vei canta impreuna cu Iuliana hiturile tale preferate si vei aparea in cel mai special vlog al Iulianei. Vei avea parte de mega suprize oferite de Iuliana si invitatii ei speciali.

concert iuliana beregoi amfiteatrul Palas iunie 2018

Preturi bilet: 50, 100 lei

Vineri 15 iunie 2018

 

Concert Florin Chilian

Florin CHILIAN și-un labirint de emoții, într-un concert irepetabil la Iași Chiar dacă. Iubi. Chiar dacă. Zece. Chiar dacă. Termopane. Chiar dacă. Viața ca o ….. Sau Primul pas. Sau 10 porunci. Sau Raport despre starea natiunii 1989 – 2004. Și deci… AUTISTUL – Nu-l mai goniți pe Brâncuși! Și deci Discul de Aur. Dar și Discul de Platină.

Florin Chilian și-un labirint de emoții rebele în seara de vineri, 15 Iunie 2018, ora 20.00, pe scena Amfiteatru Palas Iasi!

 concert Florin Chilian Amfiteatru Palas iunie 2018

Informatii despre concert aici ==> concert Florin Chilian amfiteatrul Palas Iasi

Sambata 16 iunie 2018

 

Comedia „Bani din cer”

Pe 16 iunie, cad „Bani din cer” pe scena Amfiteatrului Palas. De la ora 20.00 se va juca producția de comedie a Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Spectacolul a obținut două premii la Festivalul Internațional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” – Cernăuți 2015 și generează nenumărate situații ilare, pornind de la norocul de a primi o sumă enormă de bani.

spectacolul bani din Cer amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Duminica 17 iunie 2018

 

Spectacol pentru copii „Micul Prinț”

O nouă piesă pentru copii se va juca duminică, 17 iunie, de la ora 19.00. De această dată, prichindeii vor petrece o seară alături de „Micul Prinț”, o frumoasă metaforă a vieții prezentată de Ateneul din Iași.

spectacolul micul print amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Joi 21 iunie 2018

 

Stand-up comedy cu Maria, Mincu și Banciu

Joi, 21 iunie, de la ora 21.30, cei în căutarea umorului sunt invitați la stand-up comedy, cu Maria, Mincu și Banciu.

 stand up comedy maria mincu banciu amfiteatrul Palas iunie 2018

 

Vineri 22 iunie 2018

 

Concert „The same old & new blues” - Canaf

Melomanii au încă un prilej de a se întâlni cu muzica bună vineri, pe 22 iunie, de la ora 20.00, în compania interpretului CANAF, la concertul „The same old & new blues”.

 concert canaf amfiteatrul Palas iunie 2018

Informatii despre concert aici ==> concert Canaf amfiteatrul Palas Iasi

Sambata 29 iunie 2018

 

Spectacol de teatru  „Bocitoarele Vesele”

Agenda lunii iunie se încheie cu spectacolul „Bocitoarele Vesele”, o comedie după William Shakespeare, pusă în scenă de Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani. Sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20.00, buna dispoziție îi va fi oferită publicului prin situații desprinse din folclorul moștenit. „Bocitoarele vesele” a obținut patru premii la Festivalul Internațional de Teatru „Aplauzele de Aur ale Bucovinei” Cernăuți – 2017.

spectacolul bocitoarele vesele amfiteatrul Palas 

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...