Loredana in muzicalul „MAMMA MIA!”, 7 noiembrie 2018

Loredana in muzicalul „MAMMA MIA!”

7 noiembrie 2018, Sala Polivalenta

 

În premieră în Moldova, spectacolul „MAMMA MIA!” va ajunge pe data de 7 noiembrie la Iași, unde va spune cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie, pe scena Sălii Polivalente, de la ora 19:00.

Ieșenii nu trebuie să rateze musicalul care a cucerit întreaga lume, care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări și care a încântat până acum, în 6 spectacole, și 21.000 de români.

Celebrele personaje Donna, Sophie, Sky, Harry, Bill, Sam, Rosie, Tanya vor fi interpretate de Loredana, Ana Munteanu, Silviu Mircescu, Ernest Fazekas, Cornel Ilie, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Anca Țurcașiu. Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway.

Loredana Groza Mamma Mia octombrie Iasi

Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" și până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații.

În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii. Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film „Mamma Mia 2.

Accesul copiilor in sala se face pe baza de bilet, indiferent de varsta.

Dupa inceperea spectacolului, accesul in sala nu mai este permis decat la pauza.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.