Vremea Robotilor, 15 decembrie 2018

Vremea Robotilor

15 decembrie 2018, Biblioteca Județeana „Gh. Asachi”

 

Sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 11.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași – Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial anunță deschiderea unei serii de întâlniri care au ca temă centrală cartea, cunoașterea și știința, reunite sub genericul „Vremea ROBOȚILOR”.

Profesor univ. dr. Cătălin Dumitraș, decanul Facultății de Construcții de Mașini și Management Industrial din Iași va vorbi despre istoria roboticii, în general și a celei de la Iași, în special.

Vreme Robotilor Biblioteca judeteana Iasi decembrie 2018

Activitatea va avea ca element principal un miniroboțel care va urca câteva trepte și are ca scop realizarea unor grupe de lucru, prin care cei mici vor fi inițiați în tainele roboticii.

Reprezentanții bibliotecii vor aduce în prim plan cărțile din colecțiile bibliotecii care au ca subiect robotica și ficțiunea.
Manifestarea va avea loc la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” – Biroul de Împrumut Carte pentru Copii.

 „Vremea ROBOTICII” este seria de manifestări din cadrul proiectului Intersecții al Bibliotecii Județene Iași, care valorifică suprapunerea dintre literatură și diferitele ramuri ale științei.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!