Noiembrie 29, 2023

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneul Iasi, 15 decembrie 2018

Deschiderea Pieței de Crăciun

15 decembrie 2018, Ateneul Iasi

 

A devenit deja o tradiție cu care ne dorim să bucurăm ieșenii în pragul sărbătorilor de iarnă! Așa că și anul acesta vă așteptăm cu mic cu mare la Deschiderea Pieței de Crăciun a Ateneului din Iași!

Sâmbătă, 15 Decembrie, începând cu ora 18:30, pășim împreună într-o lume magică în Romantic Parc!
Luminițe viu colorate, brazi împodobiți, căsuța Moșului, conffetti, toate culminând cu un superb spectacol de ARTIFICII!

Deschiderea pietei de Craciun 15 decembrie 2018 Ateneul Iasi

Bineînțeles, Moș Crăciun va fi alături de noi, împreună cu spiriduși și crăciunițe, și vor răspândi magia sărbătorilor din Piața de Crăciun a Ateneului.
Pe 15 decembrie Moș Crăciun va striga „Ho!Ho!Ho!” din fața Ateneului. Haideți și voi, să vadă Moșul că ieșenii îl așteaptă cu multă veselie!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!