Spectacol coregrafic „Sfârșit…sau un nou început?”, 31 ianuarie 2019

Spectacol coregrafic „Sfârșit…sau un nou început?”

31 ianuarie 2019, Ateneul Iasi

 

Vă invităm la spectacolul coregrafic „Sfârșit…sau un nou început?”, regia Elvis Paul Gache, care va avea loc Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași!

Spectacolul Sfârșit…sau un nou început? prezintă povestea unui tânăr dansator care trebuie să meargă în scurt timp la o audiție pentru angajarea într-o companie prestigioasă de dans. Dar stresul și presiunea sunt prea mari și îl macină atât de tare încât, deși s-a pregătit intens, în drum spre audiție, se prăbușește pe stradă și face stop cardiac. O echipă medicală apare în scurt timp, cât oamenii din jurul său încearcă să îi acorde primul ajutor, însă ceva magic se întâmplă: un înger își face apariția, sub forma unei tinere fete, care este pregătită să îl ia sus, la cer. După un moment de dans între cei doi, tânărul dansator se trezește în camera sa, cu alarma de dimineață; totul a fost un vis; încă nu plecase. Fericit și încrezător, merge la audiție și dansează foarte bine. Dar apoi, în drum spre casă, are parte de o mare surpriză: întâlnește în parc, pe o bancă, o fată îmbrăcată în negru, cu chipul îngerului din visul său…sfârșit?…sau un nou început?…un sfârșit tragic, mult prea devreme, ori un nou început, dar în viața de Apoi.

spectacol coregrafic sfarsit sau un nou inceput ianuarie 2019

Personaj principal/P1: Alexandru Radu; Ingerul/P2: Georgiana Dimitrescu; Maestrul de balet/P3: Dan Berihoi; Dansator/P4: Maria Cotorobai; Dansator/P5: Andrei Dexamir; Dansator/P6: Alice Tudurii; Dansator/P7: Erika Pinzano; Dansator/P8: Cristina Pavone; Dansator/P9: Alice Veliche; Dansator/P10: Razvan Vieriu; Asistent medical/P11: Andrei Dexamir; Asistent medical/P12: Alice Tudurii; Fata misterioasă/P13: Georgiana Dimitrescu

Bilete pe ateneuiasi.ro sau la casieria Ateneului.
Pret bilet: 10 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!