Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători – BENG Conference, 8 mai 2019

Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători – BENG Conference
Ediția a XXII-a

9-12 mai 2019

 

Proiect devenit tradiție pentru Asociația Studenților Bioingineri, Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători (BENG Conference), se desfășoară în perioada 9-12 mai 2019 sub auspiciile Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Scopul manifestării este de a crea un cadru adecvat în care studenții din diferite centre universitare să aibă posibilitatea de a-și prezenta rezultatele științifice în fața specialiștilor în domeniu,ȋntr-o atmosferă deschisă și prietenoasă.

Vă așteptăm cu drag la cea de-a XXII-a ediție a Conferinței Naționale de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători care reunește, ȋn acest an, peste 250 de participanți, atât studenți ai Facultății de Bioinginerie Medicală, cât și din centrele universitare București,  Bacău, Cluj, Timișoara, Suceava și Republica Moldova. Prelegerile interactive, și workshop-urile acestui an acoperă arii de larg interes din domeniile Sănătate și al Stiințelor inginerești aplicate ȋn medicină, temele adresându-se atât bioinginerilor, cât și fiziokinetoterapeuților.

 Conferinta Nationala de Bioinginerie mai 2019 iasi

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 9 mai 2019, iar vineri, 10 mai, este programată o sesiune de workshopuri atractive, printre care „Impactul calibrării corecte asupra performanței echipamentelor medicale și a siguranței pacientului” (Conf. Univ. Dr. Bioing. Călin Corciovă, Asist. Univ. Dr. Bioing. Cătălina Luca, Asist. Univ. Dr. Bioing. Doru Andrițoiu, Bioing. RobertFuior), „Aplicabilitatea printării 3D în bioinginerie” (Bioing. Ciprian Pădurariu), „Kinetoterapia în obezitate”(Kt. EvgheniiRusu), „Kinetoterapia în scolioze. Diagnostic și tratament (Kt. RomanPotapenco)”, „Hidrogeluri inteligente pentru aplicații biomedicale” (Asist. Univ. Dr. Bioing. Vera Bălan), „Patologii vertebrale. Diagnostic și tratament” (Kt. RomanPotapenco), „Sindrom miofascial. Diagnostic și recuperare medicală” (Kt. RomanPotapenco) „Inovația în sănătate: De ce? Cu cine? Cum?” (Dr. Ion-Gheorghe PETROVAI), „Medical Engineer from A to Z” (Mechatronics Inovation Center), „Transfer de cunoștințe în kineto-profilaxie, wellness și terapie” (conf. dr. Mariana ROTARIU, conf. dr. Paraschiva POSTOLACHE, asist. univ. drd. Cătălin IONIȚE, as. univ. drd. Iustina AVRAM), „Laser terapia în tratamentul herniei de disc cervicale și lombare” (fkt. Onu ILIE).

Sâmbătă va avea loc sesiunea de comunicări științifice și afișarea posterelor, urmând ca duminică să aibă loc festivitatea de premiere.

Pentru mai multe detalii:
Gina Lupu
Vicepreședinte Relații Externe ASB Iași
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0766885592