Spectacol Planetariu - “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”, 10 – 18 August 2019

Spectacol Planetariu - “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”

10 – 18 August 2019, Ateneul National Iasi

 

Planetariu Mobil revine la Iași, în perioada 10 – 18 August 2019 cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”.

Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Planetariu mobil in perioada  10-12 august 2019 la Ateneul National din Iasi

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în sala mare de spectacole a Ateneului Iași.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO în colaborare cu Events by Ioana Gamen

Proiecţiile se vor desfășura între orele 10:00 și 19:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 lei. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.