Ateliere de caligrafie, octombrie - decembrie 2019

Ateliere de caligrafie Bucuria caligrafiei – Scrisul de mână, continuitate și creativitate în secolul XX

19 octombrie - decembrie 2019, Filiala „Vasile Alecsandri” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași organizează o nouă serie de ateliere de caligrafie, reunite sub genericul Scrisul de mână, continuitate și creativitate în secolul XX. Atelierele vor avea loc în lunile octombrie - decembrie 2019 și fi coordonate de prof. Valentin Zahorneanu, care, pe lângă cunoașterea și executarea principiilor întâlnite în caligrafia clasică, va învăța cursanții adoptarea unei poziții corecte a corpului în timpul scrisului.
Dintre beneficiile și importanța scrisului de mână amintim: îmbunătățește memoria și abilitățile de citire, scriere și limbaj, dezvoltă abilitățile motorii, ajută la exprimarea mai eficientă a emoțiilor, dezvoltă creativitatea și atenția.

Bucuria caligrafiei web octombrie 2019

Atelierele se vor desfășura la Filiala „Vasile Alecsandri” a Bibliotecii Județene „Gh. Asachi” (str. Petre Țuțea nr. 7, bloc 911, parter), începând de sâmbătă, 19 octombrie 2019, în intervalul orar 10.00 - 12.00, frecvența fiind de două ori pe lună, respectiv: 19 oct, 2 și 16 nov, 7 și 21 dec.
Vârsta minimă pentru participanți este de 8 ani.
Înscrierile se pot face prin telefon, la numărul 0332 110050 sau direct la sediul Filialei „Vasile Alecsandri” din cartierul Nicolina (str. Petre Ţuţea nr. 7, bloc 911, parter).
Locurile sunt limitate!
Participarea este GRATUITĂ, în baza permisului de intrare.