Iași Guitar Festival, a XII-a ediție, 16 - 18 noiembrie 2019

Iași Guitar Festival, a XII-a ediție

16 - 18 noiembrie 2019, Casa de Cultură a Studenților din Iași

 

Casa de Cultură a Studenților din Iași, prin Clubul de chitară clasică și electrică, coordonat de referentul Petran Paveliuc organizează în perioada 16-18 noiembrie 2019, cea de-a XII-a ediție Iași Guitar Festival.

Concursul are loc pe data de 16 noiembrie 2019 în intervalul orar 14.00 – 16.00 în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași. Intrarea este liberă. Concurenții vor avea vârstele cuprinse între 11 și 18 de ani.

Echipa de jurizare pentru concursul de chitară electrică este fost formată din: Dan Spînu – conferențiar universitar doctor (Univ.G.Enescu Iasi); Petran Paveliuc – profesor chitară (Casa de Cultură a Studenților Iași); Andrei Roșulescu – profesor de chitară (Cluj); Nicu Patoi – profesor de chitară (București); Rares Totu – chitarist.

concurs iasi guitar festival 2019

Premiile oferite de organizatori sunt:
Premiul I – Amplificator Handmade marca Viorel Firtat;
Premiul II – 300 lei;
Premiul III – 200 lei

Se completează online formularul de inscriere în concurs pe care îl găsiți AICI si se trimite până la data de 10 noiembrie 2019 împreună cu piesa aleasă pentru interpretare.

Toți participanții la CONCURSUL DE CHITARĂ ELECTRICĂ trebuie să citească și să accepte regulamentul și condițiile înainte de a completa formularul de înscriere. Nerespectarea acestor reguli duce la descalificare.Se poate adăuga un link către Youtube cu negativul piesei ori trimite în format mp3 la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Concurenții care nu au împlinit încă 18 ani trebuie să fie însoțiți de un profesor coordonator, tutore legal sau părinte. În cazurile speciale, copiii pot participa și cu o cerere din partea parinților sau a tutorelui legal care să dovedească acordul acestora pentru participarea la concurs, act cu care se vor prezenta juriului/organizatorilor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!