Noiembrie 29, 2023

Conferința „Eminescu şi cultura secolului XIX”, 20 ianuarie 2020

Conferința „Eminescu şi cultura secolului XIX”

20 ianuarie 2020, Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” continuă evenimentele dedicate Zilei Culturii Naționale și a celor 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu cu o întâlnire-dezbatere care va avea loc luni, 20 ianuarie 2020, începând cu ora 13.00, la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași.

Cu această ocazie, prof. univ. dr. Constantin Dram de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (Facultatea de Litere) va susține conferința „Eminescu şi cultura secolului XIX”.

În cadrul programului manifestării vor fi recitate fragmente din lirica și din corespondența eminesciană, în lectura elevilor Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” Iași: Meda Bîlcu, Gabriel Coadă Lată, Andrei Mineață.

Conferinta Eminescu si cultura secolului XIX

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!