Târgul de Cariere organizează cinci evenimente digitale în luna mai 2020

Târgul de Cariere organizează cinci evenimente digitale în luna mai 2020

 

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, anunță organizarea unui sezon digital, în luna mai 2020. Planificat pentru comunitățile din Cluj, Iași, Chișinău, Mureș și Oradea, acesta completează seria evenimentelor desfășurate în cadrul sezonului de primăvară 2020, la Sibiu și Brașov, la începutul lunii martie.

Târgul de Cariere Digital, o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online.

Calendar Evenimente:
- Cluj 14 - 15 mai
- Iași 21 - 22 mai
- Mureș 26 mai
- Oradea 27 mai
- Chișinău 29 - 30 mai

În contextul actual, anumite sectoare economice trec prin etape de restructurare, altele s-au dezvoltat ca urmare a creșterii interesului pentru anumite servicii și în același timp multe companii continuă activitatea în mediul online. Variante există, de la joburile full-time până la cele remote, part time sau chiar dedicate celor pregătiți pentru o reorientare profesională.

 targul de Cariere virtual 2020

Cele cinci evenimente virtuale vor fi concentrate pe promovarea, printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, din domenii diverse. Evenimentele digitale vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, webinarii, precum și o serie de prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. La evenimentele virtuale din luna mai vor participa aproximativ 200 de companii din domenii diverse, precum: retail, IT, transporturi, domeniul financiar-bancar și BPO.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!