„Fill in the blank” ediția a XII-a a proiectului ATELIERE

„Fill in the blank” ediția a XII-a a proiectului ATELIERE

În această primăvară va avea loc ediția a XII-a a proiectului ATELIERE, eveniment marca PRIME Iași. Acesta reprezintă o oportunitate pentru studenții din domeniul comunicării, marketingului și jurnalismului, de a interacționa cu specialiști. Proiectul se desfășoară sub forma a trei workshop-uri.

Conceptul ediției a XII-a este „Fill in the blank”, reprezentând un gol pe care studenții îl resimt, la nivel profesional sau personal. El poate fi umplut doar de cunoștințe, de noi îndeletniciri sau pasiuni, iar acesta este și scopul proiectului ATELIERE, să identifice lipsuri și nevoi ale studenților, umplându-le cu informații potrivite, venite de la profesioniști.

Evenimentul Ateliere 2020

Noutatea ediției de anul acesta este desfășurarea în mediul online a evenimentului, din cauza situației prin care trecem. Proiectul va avea loc în perioada 8-10 mai 2020. Temele workshop-urilor vor fi podcasting, caligrafie și marketing, iar specialiștii care le vor susține sunt Mircea Serediuc, podcaster la Antoccino Podcast, Escrita, caligraf la Escrita Crafts, și Costinela Caraene, specialist Comunicare și marketing la Teatrul de Artă București.
Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook (ATELIERE) sau pe Instagram (@creionasu).