Noiembrie 29, 2023

Piata verde de weekend

„Piața verde de weekend”

 

Producătorii locali din cadrul Asociației Magazinelor de Proximitate „La Băcănie” revin în zona centrală în cadrul evenimentului „Piața verde de weekend”. Manifestarea va avea loc în fiecare weekend, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 18.00, începând cu acest sfârșit de săptămână, pe bulevardul Ștefan cel Mare, între strada I. C. Brătianu și Casa Modei.

Iasi365 Piata verde de week end 23 mai 2020 4

În vederea organizării evenimentului, circulația rutieră va fi interzisă pe bulevardul Ștefan cel Mare, de la intersecția cu strada I. C. Brătianu până la intersecția cu strada 14 Decembrie 1989, precum și pe strada I. C. Brătianu, până la intersecția cu strada Agatha Bârsescu, de vineri, 22 mai, de la ora 24.00, până duminică, 24 mai, la ora 24.00. Restricțiile de circulație vor fi repetate în mod similar și în viitoarele sfârșituri de săptămână.

Iasi365 Piata verde de week end 23 mai 2020 2

În cadrul „Pieței verzi de weekened” vor fi prezenți circa 15 de producători locali, care vor expune și comercializa produse apicole, zacuscă și dulceață, produse din carne, produse de panificație, legume și fructe de sezon, sirop de cătină, uleiuri presate la rece, sirop de lavandă, afine, mentă, zmeură, bere locală,vin ,ciocolata artizanala,plăcinte și cozonaci, etc.

Piata verde de week end in Municipiul Iasi 365 mai 2020

„Piața verde de weekend” este un eveniment inițiat de Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Asociația Magazinelor de Proximitate „La Băcănie” cu scopul de a susține și promova produsele locale, potrivit conceptului „Producem, consumăm, investim local”.

 

 

Iasi365 Piata verde de week end 23 mai 2020 3

În altă ordine de idei, începând de joi, 21 mai, până pe 1 iunie, pe pietonalul Ștefan cel Mare va fi organizată o nouă ediție a „Târgului de primăvară”. În căsuțele puse la dispoziție de municipalitate vor veni în jur de 30 de comercianți de produse tradiționale, de artizanat și alimentare.

Iasi365 Piata verde de week end 23 mai 2020

Dacă doriți să fiți informat și de alte evenimente din Iași citiți categoria noastră Evenimente in Iași

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!