Festival tradițional, 12-14 iunie 2020

Festival tradițional

12-14 iunie 2020, Parcul Expoziției din Copou

 

În perioada 12-14 Iunie vă așteptăm în Copou, in Parcul Expoziției la o nouă ediție a FESTIVALULUI TRADIȚIONAL, târg de tradiții și obiceiuri românești. Evenimentul, care se va desfășura în aer liber, are ca scop promovarea produselor tradiționale românești, precum și a micilor artizani, meșteșugari și întreprinzători.

La eveniment veți găsi meșteri iscusiți, mâncare gustoasă, vin rece și bineînțeles, multă distracție!

Din păcate anul acesta din cauza măsurilor de securitate aplicate, necesare pentru a proteja populația de efectele negative ale pandemiei cu coronavirus, ieșenii nu se vor bucura de muzică românească de calitate interpretată live de artiști consacrați, insă interesul lor va fi captat de aromele mâncărurilor gustoase romănești. De asemenea cei pasionați de artizanat, de meșteșuguri tradiționale, sau de tradiții și obiceiuri românești vor avea de admirat o mulțime de articole ale artizanilor populari care iși vor etala produsele in cadrul târgului.

Festival traditional in parcul expozitiei din Copou in perioada 12-14 iunie 2020

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!