Orange Pop-Up Cinema, 14-16 august 2020

Orange Pop-Up Cinema

14-16 august 2020, Parcul Palas

 

Parcul Palas va deveni, timp de trei zile, o „sală” de cinema atipică.

Orange Pop-Up Cinema aduce aproape de ieșeni pelicule îndrăgite de cinefili din toată lumea. „Bohemian Rhapsody”, „A star is born”, „The Call of the Wild”, „Ford vs Ferrari” și „The Goldfinch” vor rula începând de vineri, 14 august 2020, până duminică, 16 august, de la ora 20.30.

Accesul se face pe bază de bilet, a cărui valoare este de 7 lei și care poate fi achiziționat de pe www.iabilet.ro. Banii vor fi donați pentru susținerea programului Digitaliada, proiect care promovează educația digitală în școlile din mediul rural.

Orange Cinema august 2020

Sursa foto: facebook

Măsuri de protecție împotriva noului Coronavirus luate de organizatorii Orange Pop-Up Cinema pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentului:
- La Orange Pop-Up Cinema pot participa doar grupuri de 2, 3 sau 4 persoane. Locurile sunt delimitate printr-un pătrat colorat și poziționate astfel încât distanța minimă obligatorie să fie respectată. De asemenea, acestea vor fi dezinfectate înainte și după fiecare proiecție.
- Accesul publicului este permis numai cu purtarea măștii (medicale sau non-medicale) pe toată durata evenimentului. Aceasta trebuie să acopere gura și nasul.
- Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanței minime de 1,5 m între persoane. Sunt stabilite fluxuri de intrare și ieșire separate, pentru facilitarea menținerii distanței fizice între participanți.
- Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment, cu dezinfectantul pus la dispoziție de organizator, și va permite monitorizarea temperaturii. Persoanele care refuză dezinfectarea mâinilor sau monitorizarea temperaturii, dar și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3°C, nu vor avea acces în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
- Ieșirea din zona alocată se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare sau băutură din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment. Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din pătrat va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
- Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
- În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minimum 1,5m.
- Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.

Orange Cinema august 2020 2Sursa foto: facebook

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!