Eveniment caritabil - "Crăciun cu Zâmbete" ediția a XVIII-a

Eveniment caritabil - Crăciun cu Zâmbete  ediția a XVIII-a

9-16 decembrie 2020

 

Evenimentul caritabil „Crăciun cu Zâmbete”, organizat anual de Asociația Studenților Bioingineri (ASB) Iași, a ajuns la ediția cu numărul XVIII anul acesta. Proiectul este dedicat cadrelor didactice și studenților Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" Iași, dar și celor care își doresc, alături de voluntarii proiectului, să aducă un zâmbet pe chipurile celor nevoiași.

Anul acesta, Asociația Studenților Bioingineri Iași își propune să facă fericită familia Bordeianu, din satul Barboși, comuna Hoceni, județul Vaslui, formată din 4 suflete : Crina(14 ani), Maria (16 ani), Florina(21 ani) și băiețelul ei Rareș, în vârstă de 2 anișori. Cele 3 surori locuiesc singure în casa tatălui, decedat în urmă cu 2 ani într-un accident forestier, iar deoarece mama acestora a plecat în străinătate și nu dorește să mențină legătura cu fiicele sale, venitul lor lunar este de 300 RON, sumă ce reprezintă alocația micului Rareș și ajutorul social al Florinei.

Din păcate, fetele nu dispun de mijloacele materiale necesare, întrucât Maria nu mai merge la școală din cauza situației financiare și Crina este în risc de abandon școlar, deoarece nu are niciun dispozitiv de pe care să intre la orele online. De asemenea, mâncarea trebuie să o prepare la plită, deoarece aragazul nu mai este funcțional, dar lipsa lemnelor și prețul lor costisitor își face apariția în acest caz. Florina suferă de probleme cu inima iar, surorile ei mai mici nu și-au făcut niciodată analize și au probleme stomatologice.

craciun cu zambete evenimente Iasi 2020

Nevoile sunt destul de mari, așadar, Asociația Studenților Bioingineri Iași dorește să ofere acestei familii condiții de trai mai bun prin intermediul următoarelor activități caritabile organizate:
9-16 decembrie: Târg de crăciun virtual.
10 decembrie : Training de public speaking.
11 decembrie : Carifilm online.
12&14 decembrie : Cor CCZ pe Bulevardul Ștefan cel Mare.
15 decembrie : Giveaway caritabil.
16 decembrie : Seară de jocuri online.

Persoanele doritoare să ofere un mic sprijin acestei cauze pot accesa atât pe pagina de Facebook a Asociației, "Asociația Studenților Bioingineri", cât și pe cea a evenimentului, "Crăciun cu Zâmbete - CCZ" , unde vor găsi detalii despre fiecare eveniment de pe Facebook în parte.
Pentru mai multe detalii:
Roberto Grigoriciuc
Vicepreședinte Relații Externe ASB Iași
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0757-593.218

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!