Decembrie 09, 2023

Sărbătoarea Florilor – FloralIS, 22 – 25 aprilie 2021

Sărbătoarea Florilor – FloralIS

22 – 25 aprilie 2021, zona pietonală a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt

 

Un regal al frumuseților naturii îi așteaptă pe ieșeni în zilele premergătoare Floriilor.

Sărbătoarea Florilor – FloralIS se va desfășura în perioada 22 – 25 aprilie în zona pietonală a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt, evenimentul fiind organizat de Primăria Municipiului Iași.

Timp de patru zile vor lucra împreună designeri, arhitecți, peisagiști, floriști, ecologiști, elevi, studenți, firme și comercianți al căror scop va fi de a evidenția frumusețea naturii, respectiv a florilor în contextul urban.

Proiectul mai cuprinde, pe lângă expozițiile florale, workshopuri pentru publicul larg și pentru floriștii profesioniști, precum și evenimente pentru copii.

Acțiunile din cadrul FloralIS pentru copii vor fi susținute și antrenate de profesorii cercului de artă vizuală al Palatului Copiilor din Iași și expozanții prezenți la Sărbătoarea Florilor.

sarbatoarea florilor Iasi aprilie 2021

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!