Decembrie 08, 2023

„ART EAST FASHION WEEKEND”, 17-18 septembrie 2021

„ART EAST FASHION WEEKEND”

17-18 septembrie 2021, Grădina Palas

 

Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu Academia Models și Palas Mall organizează în perioada 17-18 septembrie, în Grădina Palas evenimentul „ART EAST FASHION WEEKEND”.
De șase ani susținem tinerii designeri care doresc să își promoveze creațiile vestimentare într-un eveniment cu specific studențesc. Ne propunem în cele două zile să încurajăm schimbul cultural și de experiență în rândul studenților și absolvenților.
Vom prezenta un fashion show neconvențional plin de culoare, creativitate și extravaganță.

Evenimentul dedicat frumuseții va reuni manechine, designeri, make-up artiști, hairstyliști și branduri locale.

Vineri începând cu ora 18:30 va avea loc competiția „ART EAST” ce include secțiunile design vestimentar, show și modele la care participă tineri designeri și modele din cadrul Caselor de Cultură din țară și studenți din Republica Moldova.
Juriu de specialitate va recompensa originalitatea și îndrăzneala, dar și coerența la nivel de execuție a creațiilor prezentate. Invitații speciali ai ediției a șasea sunt: Stephan Pelger-ambasadorul festivalului, Tania Budi-reprezentant din lumea fashion și TV, Nicoleta Țupea-model internațional, Vali Bărbulescu-Dj și fotograf de modă.

Art east fashion weekend septembrie 2021

Sâmbătă, de la ora 18:30 va avea loc Gala East Models Awards, eveniment care presupune îmbinarea ultimelor tendințe de design vestimentar cu premierea modelelor internaționale din estul Europei, alături de modele aspirante „new faces”.
Promovarea ideii de modelling de performanță în Iași este un avantaj pentru profilul cultural al orașului, astfel East Models Awards se inserează omogen în harta proiectelor culturale ale orașului.
Convingerea că moda este o artă motivează tinerii dornici să se exprime într-un eveniment monden atractiv iubitorilor de modă.
Evenimentul este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și Primăria Municipiului Iași.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!