Târgul de Cariere 2021 "Hai să ne cunoaștem", 15-16 octombrie 2021

Târgul de Cariere 2021 "Hai să ne cunoaștem"

15-16 octombrie 2021, Palas Mall și online

 

Târgul de Cariere revine la Palas Mall în 15-16 octombrie, sub deviza Hai să ne cunoaștem

În 15 și 16 octombrie, de la 10:00 la 18:00, Târgul de Cariere vă așteaptă la Palas Mall și online, pe www.targuldecariere.ro/iasi, cu informații relevante din câmpul muncii și oportunități de angajare. Două zile de-a lungul cărora cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt invitați să se conecteze cu reprezentanții companiilor pentru a afla cât mai multe despre opțiunile oferite. Două zile în care cei dornici de o schimbare în carieră au ocazia să afle dacă o companie este potrivită pentru ei și dacă ei sunt potriviți pentru acea companie. Două zile în care angajatorii activi ai toamnei își fac cunoscute trendurile în angajare, realizările, dar și obiectivele pentru viitor, atât offline, la Palas Mall, cât și online, pe targuldecariere.ro.

Alegerea de a realiza o ediție în format hibrid vine din dorința de a oferi vizitatorilor o experiență veritabilă, completă, pentru parcursul lor profesional. În aceste vremuri dominate de cele două curente, offline și online, Târgul de Cariere propune cu încredere o întâlnire mixtă, cu potențial atât pentru angajatori, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, capabilă să răspundă nevoii de atingere a obiectivelor participanților.
Aliniindu-se tendințelor internaționale actuale în domeniu, organizatorii au optat pentru o combinație care să contribuie cu informații prețioase din piața muncii, convinși fiind că ea nu poate decât să optimizeze vizibilitatea companiilor și să atragă mai mulți candidați.

targul de cariere Hai sa ne cunoastem octombrie 2021

Reprezentanții companiilor vor prezenta cele mai interesante oportunități profesionale și în emisiunea Târgul de Cariere Live Stream. Emisiunea va fi difuzată vineri de la ora 11:30 pe pagina targuldecariere.ro/iasi, dar și pe Youtube, Facebook și LinkedIn.

Târgul de Cariere aduce la Iași specialiști de la Michelin, dar și de la AMD, Vitesco Technologies, Almaviva Services, Genpact, HCL Technologies sau alte companii de top, care sunt gata să vă îndrume, să răspundă la întrebări și vin cu soluții pentru toate vârstele și nivelurile de experiență. Astfel, puteți alege dintr-o serie de poziții deschise în diverse sectoare de activitate precum automotive, inginerie, automatizări, programare, resurse umane, achiziții, contabilitate, consultanță, operațiuni tehnice, mentenanță, administrativ, vânzări, relații și suport clienți.
Din gama largă de joburi prezente la această ediție le amintim pe cele de reprezentant vânzări, electrician, recrutor, operator producție, inginer de proces, inginer de calitate, inginer automatist, inginer de infrastructură, mecanic, programatori în React, NodeJS, Java, testeri, analist economic, consultant achiziții, consultant IT, specialiști de suport și relații clienți, administrator de rețea, moderator de conținut și team leader.

În contextual actual, modul de lucru a trecut prin diverse transformări, astfel că din oferta acestui sezon de la Târgul de Cariere nu puteau lipsi nici joburile remote, care se bucură de un interes din ce în ce mai mare. Stagiile de practică, considerate piatra de temelie a carierei datorită legăturii pe care o stabilesc între partea teoretică și cea practică, adaugă și ele valoare programului pregătit de organizatori.

Aplicarea la un job, în eveniment, este simplificată de aplicația Android/Apple Store - eJobs. Prin intermediul ei este introdus CV-ul electronic, care scurtează timpul necesar aplicării la doar câteva secunde. Participanții trebuie doar să-și descarce aplicația pe telefon și să acceseze din meniu contul meu unde vor găsi opțiunea „generează QR code - Târgul de Cariere”. Qr code-ul respectiv va fi scanat de către angajatori pentru a înregistra candidații interesați de joburile oferite.

În paralel, platforma națională Hai că joburi există! va integra atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul Târgul de Cariere, cât și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, cu posibilitate de aplicare online până în 29 noiembrie. Puterea tehnologiei va facilita accesul participanților la webinarii; prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare; listarea locurilor de muncă disponibile; discuții cu experți în diverse domenii profesionale; discuții directe pe chat cu recrutorii activi; suport virtual din partea organizatorului; aplicare rapidă la joburi.

Accesul în Palas Mall va fi organizat respectând normele de siguranță în vigoare, valabile în zilele evenimentului. Intrarea va fi condiționată de existența certificatului verde valid, care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală în perioada cuprinsă între ziua 15 și ziua 180 de la data confirmării acesteia. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului.

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 15 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind sute de angajatori și mii de candidați de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a demonstrat că fiecare ediție este un moment oportun pentru o schimbare în bine, devenind, astfel, cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă cu un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. Târgul de Cariere contribuie constant la dezvoltarea de competențe, descoperirea talentelor și a șanselor de angajare pentru acestea. Hai să ne cunoaștem! Variante există.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!