Noiembrie 29, 2023

Atelier de pictură „Arta peisajului”, Palatul Culturii

Atelier de pictură „Arta peisajului”

17 ianuarie 2022 - 29 decembrie 2022, Palatul Culturii

 

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, prin Secția Relații publice, marketing, logistică, proiecte, programe,cu sprijinul activ al Muzeului de Artă de la Palatul Culturii din Iași, organizează începând cu data de 18 ianuarie 2022, un nou proiect educațional marca D.I.C.E. (Distractiv - Interactiv - Creativ - Educativ): atelierul de pictură „Arta peisajului”.

În prima parte a acestui atelier, participanții sunt puși în legătură directă cu creaţia artistică peisagistică a unor renumiți pictori români precum: Ștefan Luchian, Theodor Aman, Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza și Theodor Pallady, ale căror lucrări sunt etalate pe simezele muzeului, în cadrul expoziției „Maeștrii picturii românești în patrimoniul Muzeului de Artă Iași”. După vizitarea acestei expoziții, participanții vor putea da curs inspirației și creativității artistice realizând propriile lor opere, într-un mediu relaxant și prietenos pe care îl vor descoperi în Sala de Educație Muzeală de la Palatul Culturii. Organizatorii vor pune la dispoziție toate materialele necesare realizării acestor picturi, pe care le vor putea lua acasă, reprezentând o amintire frumoasă în timp.

Atelier de pictura Arta peisajului palatul Culturii din Iasi

La atelierul, care durează aproximativ 90 de minute, pot participa maxim 10 persoane, iar prețul unui bilet este de 15 lei, activitatea desfășurându-se în condiții de siguranță sanitară, conform normele sanitare în vigoare, aplicabile și în instituțiile publice.
Programările se pot face la numărul de telefon 0232.275.979, interior 116, prin mesaj privat pe pagina Atelierele DICE, sau pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!