Festivalul Sporturilor Iași, 15-17 iulie 2022

Festivalul Sporturilor Iași

15-17 iulie 2022

 

Festivalul Sporturilor Iași este un eveniment sportiv de mare amploare, anual, care cuprinde mai multe probe dedicate tuturor pasionaților de sport, profesioniști și amatori.
Poți alege să participi la maxim 5 probe de:
- alergare trail traseu scurt (11 km) sau traseu lung (21 km)
- alergare pe șosea (10 km)
- MTB (30 km)
- cursă cu obstacole
- orientare sportivă
- curse pentru copii și persoane cu dizabilități
Pe lângă probele sportive vor avea loc activități cu caracter educațional și informativ: proiecții de filme, workshopuri sportive ținute de profesioniști cu experiență - cu scopul de a populariza și promova mișcarea ca parte integrantă a unei vieți de calitate.

Festivalul Sporturilor 15 17 iulie 2022 Iasi

Pentru informatii detaliate accesati pagina organiatorilor https://festivalulsporturilor.ro/iasi/

 

Atentie!

Festivalul Sporturilor Iași 2022 schimbă circulația mijloacelor de transport public de pe traseele care tranzitează zona Palatului Culturii.
Duminică, 17 iulie 2022, în intervalul orar 8:00 – 14:00, va fi restricționată circulația autovehiculelor și a tramvaielor pe strada Anastasie Panu și strada Palat, în perimetrul delimitat de străzile Sf. Lazăr și Sf. Andrei.
Astfel, CTP Iași face următoarele schimbări în circulația mijloacelor de transport:
- traseul 9 va fi deservit de tramvaie pe itinerariul Copou – Târgu Cucu, iar pe tronsonul cuprins între Târgu Cucu și Tehnopolis vor circula autobuze;
- tramvaiele de pe traseele 1, 7 și 13 vor circula prin Tudor Vladimirescu;
- autobuzele de pe traseele 9, 28 și 41 vor circula deviat pe strada Sf. Lazăr.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!