Decembrie 06, 2023

Raliului Iașului Resonance, 2-4 septembrie 2022

Raliului Iașului Resonance

2-4 septembrie 2022

 

Orașul celor 7 coline va găzdui, în perioada 2-4 septembrie, ediția a 38-a a întrecerii automobilistice de tradiție din Iași.
Așteptarea se apropie de final pentru piloți, copiloți, arbitri, oficiali FRAS și, nu în ultimul rând, pasionați de motosport pentru că până la ediția din acest an a Raliului Iașului Resonance au rămas doar 15 zile. Organizatorii au pregătit multe noutăți pentru concursul de la începutul lunii septembrie. Una dintre acestea este desfășurarea celor 9 probe pe parcursul a 3 zile, de vineri până duminică.

SuperSpeciala de la Râpa Galbenă, atât de așteptată de toată lumea, va da startul competiției vineri seara, prilej cu care echipajele participante vor fi prezentate. Sâmbătă începe lupta cu secundele pe macadamul impecabil de pe cele 8 probe speciale, 4 distincte. Vor fi câte două treceri pe Cioca Boca (14,80 km), Mădârjac (23,80 km) – sâmbătă, Păun (8,35 km) și Dobrovăț (19.10 km) – duminică. Cea din urmă probă, renumită pentru săritorile spectaculoase, va încheia competiția cu Power Stage (a doua trecere), unde cele mai rapide echipaje vor primi puncte suplimentare.

Raliului Iasului Resonance 2022

Ca de obicei, la final de raliu va avea loc festivitatea de premiere, duminică, după prânz, în centrul Iașului.
Pentru că v-am făcut cunoscute câteva dintre ingredientele ediției a 38-a a Raliului Iașului Resonance, vă invităm să rămâneți aproape de site-ul raliuliasului.ro, paginile noastre de facebook și instagram, dar, mai ales, să fiți prezenți pe probe pentru a vă bucura pe deplin de spectacolul sportiv și ospitalitatea gazdelor de la XS Motorsport Iași, clubul renumit pentru foarte buna organizare a evenimentelor automobilistice.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!