Decembrie 06, 2023

Masă rotundă: Rolul Dialogului în Cultura Lecturii privind Obiectivele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, 15 februarie 2023

Masă rotundă: Rolul Dialogului în Cultura Lecturii privind Obiectivele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă

15 februarie 2023, Platforma Zoom

 

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în colaborare cu Asociația Bibliotecarilor din România (ABR) – Filiala Iași și Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași vă invită să participați la evenimentul profesional: Rolul Dialogului în Cultura Lecturii privind Obiectivele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă. Evenimentul se adresează specialiștilor din bibliotecile universitare, școlare și publice din România și Republica Moldova, psihologilor, profesorilor, studenților.

Dezbaterea profesională vizează conturarea și dezvoltarea unui mediu al dialogului constant, transparent, viabil în cultura lecturii și prin natura atribuțiilor unui bibliotecar (indiferent de tipul bibliotecii) printr-o dezbatere ce reunește bibliotecari, psihologi, profesori, studenți/masteranzi/doctoranzi cu scopul de a facilita schimbul de experienţă, cunoaştere şi informaţii între specialiștii cărților și pentru publicul larg direct interesat.

Masa rotunda organizata de Biblioteza Judeteana Iasi februarie 2023

Tematica:
1. accesul la o educație echitabilă, favorabilă incluziunii și de calitate;
2. promovarea posibilităților de învățare pe tot parcursul vieții și creșterea apetitului pentru lectură;
3. metode/tehnici în procesul comunicării, al dialogului lecturii în bibliotecă, școală, comunitate;
4. triunghiul cunoașterii (familia-școala-biblioteca) și promovarea cititului.

Întâlnirea se va derula pe platforma zoom, miercuri 15 februarie 2023, în intervalul orar 12.00-14.00. Linkul pentru participare va fi transmis persoanelor care se vor înregistra la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Așteptăm înscrierile până la data de 14 februarie 2023. Participarea este gratuită.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!