Hai să donăm, împreună ajutăm! 20 - 24 martie 2023

Hai să donăm, împreună ajutăm!

20 - 24 martie 2023, Centrul de Transfuzie Sanguină Iași

 

Asociația Studenților Bioingineri Iași revine, în această primăvară, cu cea de-a doua ediție a proiectului „Hai să donăm, împreună ajutăm!”, încurajând donarea de sânge. Acesta va avea loc în perioada 20-24 martie în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină Iași. Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociația Studenților Contabili din Iași – ASCont, Asociația Studenților la Drept – ASD, Asociația Studenților Francofoni din Iași – ASFI, Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi din Iași – ASPP, Liga Studenților Economiști Iași – LSE, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare – PRIME și Societatea Studenților Farmaciști Iași – SSFI.

"Scopul nostru este de a înștiința lumea cu privire la criteriile donării de sânge și beneficiile pe care le poate aduce aceasta, iar prin intermediul acestor informații sperăm să încurajăm cât mai multe persoane să se prezinte la Centrul de Transfuzie pentru a dona. Dorim să aducem la cunoștință celor care vor să doneze că trebuie să se prezinte la centru cu micul dejun servit, fără să fi consumat băuturi alcoolice, tutun sau alte substanțe în ultimele 48/72 de ore. De asemenea, există beneficii pentru cei dornici să doneze, precum primirea unui card/tichet de masă electronic în valoare de 70 de lei, primirea unei adeverințe de donare, dreptul la o zi liberă, timp de o lună abonamentul pentru transportul în comun va fi redus cu 50% și altele.

Cei ce doresc să ni se alăture la acest eveniment pot găsi mai multe informații legate de criteriile de donare, beneficiile acesteia și modul de decurgere al proiectului în postările de pe pagina de Facebook a asociației ,,Asociația Studenților Bioingineri – ASB Iași” și din cadrul evenimentului creat pe Facebook, pe care îl găsiți foarte ușor căutând numele campaniei ,,Hai să donăm, împreună ajutăm!”".

Hai sa donam impreuna ajutam martie 2023

 

Asociația Studenților Bioingineri Iași este o organizație non-guvernamentală, non-profit, non-partizană, ce are drept scop reprezentarea intereselor studenților Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Motto-ul nostru „Construim caractere!” este inspirat pe baza anilor și a voluntarilor care ne-au trecut pragul în toți acești ani, intrând tineri sfioși și părăsindu-ne tineri adulți pregătiți să înfrunte provocările vieții.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!