Spectacol-concert "PiSiCi 2", 31 martie 2023

PiSiCi 2 - Spectacol-concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava

31 martie 2023, Sala Unirii (Cinema Victoria)

 

Spectacol-concert al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava , pus la cale de FĂRĂ ZAHĂR

V-ați întrebat cumva ce se întâmplă în lumea pisicilor? Nu e nevoie. Vă spunem noi oricum. Compania Fără Zahăr a creat un serviciu prin care vă spunem lucruri fără ca voi să depuneţi efortul de a întreba. Oricât de drăguțe și amuzante ar părea pe internet, pisicile au și ele probleme. Mai multe vieți înseamnă și mai multe probleme. De două ori mai multe, căci vorbim de Pisici 2. Ele merg la terapie, se confruntă cu criminalitatea, cu dieta, șoarecii, drame ale iubirii și crize de identitate, prin care trec cântând cu grație și foarte mult haz.

Pisici 2 vă invită să aruncați o privire în acest univers paralel pisicesc plin de hazard și jucării, montat în viziunea comică specific fărăzahăriană, continuând saga personajelor din Pisici, un spectacol-concert de mega succes al teatrului sucevean.

spectacol de teatru concert Pisici 2 in programul Ateneul Iasi martie 2023

Versuri: Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu
Regia muzicală: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Anamaria Țaranu

Cu Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Cosmin Panaite, Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru, Răzvan Bănuț

Bilete online pentru pisici spectatoare🐾 https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-pisici-2-83945/?q=PiSi

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!