Târgul Producătorilor „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale”, 15 – 16 iulie 2023

Târgul Producătorilor „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale”

15 – 16 iulie 2023, Parcul Expoziției

 

În perioada 15 – 16 iulie 2023 în Parcul Expoziției va avea loc Târgul Producătorilor din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est „Iașul în bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale”.

Târgul este organizat de Primăria Municipiului Iași în colaborare cu Academia Română Filiala Iași, Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” și Asociația Producătorilor Locali Produs în Iași.

În cadrul târgului vor avea loc acțiuni de informare privind caracteristicile produselor ecologice, un atelier de gătit pentru copii susținut de producători locali, precum și degustări de produse apicole certificate ecologic.
Organizatorii își propun să contribuie la promovarea și încurajarea consumului de produse alimentare realizate după rețete tradiționale, populare în zona de nord-est a țării. În același timp, se urmărește stimularea spiritului antreprenorial, precum și crearea de noi canale de vânzare pentru valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică din regiune.

Targ produse traditionale Iasul in bucate iulie 2023

Totodată, organizatorii urmăresc să promoveze o alimentație sănătoasă în rândul ieșenilor, precum și dezvoltarea culturii pentru produsele culinare tradiționale.
Mai multe informații pot fi obținute la Biroul Evenimente Publice al Primăriei Municipiului Iași, la telefon 0232.267.582 (interior 204) sau 0232.267.691 ori prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

sursa info facebook Primaria Municipiului Iasi

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!