Iunie 01, 2020

Evenimente in Iasi

„Fill in the blank” ediția a XII-a a proiectului ATELIERE

„Fill in the blank” ediția a XII-a a proiectului ATELIERE

În această primăvară va avea loc ediția a XII-a a proiectului ATELIERE, eveniment marca PRIME Iași. Acesta reprezintă o oportunitate pentru studenții din domeniul comunicării, marketingului și jurnalismului, de a interacționa cu specialiști. Proiectul se desfășoară sub forma a trei workshop-uri.

Conceptul ediției a XII-a este „Fill in the blank”, reprezentând un gol pe care studenții îl resimt, la nivel profesional sau personal. El poate fi umplut doar de cunoștințe, de noi îndeletniciri sau pasiuni, iar acesta este și scopul proiectului ATELIERE, să identifice lipsuri și nevoi ale studenților, umplându-le cu informații potrivite, venite de la profesioniști.

Evenimentul Ateliere 2020

Noutatea ediției de anul acesta este desfășurarea în mediul online a evenimentului, din cauza situației prin care trecem. Proiectul va avea loc în perioada 8-10 mai 2020. Temele workshop-urilor vor fi podcasting, caligrafie și marketing, iar specialiștii care le vor susține sunt Mircea Serediuc, podcaster la Antoccino Podcast, Escrita, caligraf la Escrita Crafts, și Costinela Caraene, specialist Comunicare și marketing la Teatrul de Artă București.
Pentru mai multe detalii, vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook (ATELIERE) sau pe Instagram (@creionasu).

Târgul de Cariere Digital, 21-22 mai 2020

 Târgul de Cariere Digital, 21-22 mai 2020

Târgul de Cariere Iași organizează ediția de primăvară 2020 în mediul online

Iași, 7 mai 2020 - Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, anunță digitalizarea ediției de primăvară a evenimentului de recrutare și employer branding. În perioada 21-22 mai, aceștia sunt așteptați la Târgul de Cariere Digital, eveniment desfășurat exclusiv online.

Târgul de Cariere Digital Iași va construi o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul www.targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, a posturilor lor disponibile, precum și intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere.

targul de cariere online 21 22 mai 2020

Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Retail, Inginerie, Automotive și IT, până la servicii BPO, Transporturi și Consultanță, printre angajatori numărându-se Almaviva Services, HCL Technologies, GoDaddy, Vitesco Technologies, Accenture, Amazon, Marvicon, Capgemini și alte companii.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Evenimentele digitale vor permite vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii.

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să își facă cont pe website-ul www.targuldecariere.ro/inregistrare pentru a eficientiza accesul la joburile disponibile, precum și pentru a aplica direct cu CV-ul actualizat în cont.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!