August 12, 2020

Evenimente in Iasi

Sin City - Balul Bobocilor Facultatea de Informatica 14 noiembrie Dublin Pub

Sin City - Balul Bobocilor Facultatea de Informatica

14 noiembrie Dublin Pub

Asa cum spune traditia, in fiecare toamna se numara bobocii. Anul acesta bobocii Facultatii de  Informatica Iasi, UAIC (FII) se numara in cadrul mult asteptatului eveniment al ”Balului Bobocilor”.

Ca in fiecare an, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieşeni (ASII) organizeaza acest eveniment, care va avea loc pe 14 noiembrie in Dublin Pub. Tematica acestui an este ”Sin City”, o tema care va lasa in mintea tuturor un colaj de surprize, concursuri, momente comice şi invitati speciali.

Balul bobocilor studentilor de la Facultatea de Informatica Iasi

Participantii de anul acesta - Simona, Iulia, Madalina, Kinda, Elena, Robert, Mirel, Cosmin, Ilie şi Andrei - vor participa la o serie de probe prin care isi vor etala personalitatea, imaginatia si creativitatea. La final juriul va alege Miss şi Mister FII 2011 si va inmana premiile castigatorilor.

Initiativa organizarii balului a fost primita cu mult entuziasm de catre studenti, astfel balul a devenit un prilej binevenit pentru inchegarea de noi prietenii şi distractie cum rar gasiti. Pretul unui bilet este de 12 lei. Biletele se pot cumpara din holul Facultatii de Informatica, de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 16:00 (rezervari: +40 743 576 386). Pe langa bilet, exista posibilitatea de a participa la o tombola in urma careia puteti caştiga un premiu surpriza, pretul unui tichet fiind de 3 lei. Mai multe detalii gasiti pe www.asii.ro si facebook.com/fii.asii.

Acestea fiind spuse, avem deosebita placere de a va invita luni, 14 noiembrie, in Dublin Pub la „Sin City” - Balul Bobocilor FII 2011!

Cezar&Dubsons 11 noiembrie XS Club

Cezar&Dubsons

11 noiembrie XS Club

SUNRISE BOOKING @ - VINERI 11 NOIEMBRIE

Line up : Cezar, Dubsons

CEZAR
Aflandu-se pentru a sasea oara printre capetele de afis la Sunwaves, El Cezere este unul dintre deschizatorii de drumuri ai noului val.
Premiat pentru cel mai bun set romanesc in 2008, seturile lui inovative sunt pe cat de energetice pe atat de profunde, reprezentand puntea dintre nou si vechi; minimal, techno sau house, fiind determinate doar de inspiratia de moment.
In 2009 si-a dedicat timpul aproape in exclusivitate proiectului Afumati, sau mixand alaturi de Praslea, Kozo, Rhadoo, Dan Andrei, Raresh, Petre Inspirescu sau Sebo.
2010 l-a gasit pe El Cezere mixand in Skykitchen/Vienna, Robert Johnson/Frankfurt, Rex/Paris, Midi/Cluj sau Kristal/Bucuresti, pentru Circoloco si pregatind primul release al Afumati, la label-ul lui Kanzyani, Jesus Loved You.

Cezar%Dubsons XS Club Iasi

DUBSONS
Dubsons, adica TDK si Robert , formeaza unul din cele mai noi proiecte muzicale de pe scena underground actuala.
Primul lor ep a fost semnat la Dot ONE Records ( Bafana , Trommel, I am busy, Je t’ecoute ), Bafana intrand in top 100 Beatport Deep House , pe locul 59.
Al doilea ep, iesit in colaborare cu Ametist Records ( Germany ), Dubsons-Not That contine o piesa originala + 2 remixuri ( Thorsten Hammer , Belfie&Toche und Macro Vibes ).Remixul semnat Belfie&Toche und Macro Vibes a fost in top 100 Beatport Deep House, pe locul 23.
Productiile lor se gasesc in seturi ale unor dj precum :Richie Hawtin, Marco Carola,Carl Cox , John Digweed, Rhadoo, Raresh, Monika Kruse, Mikalogic , Narcissa , Tom Novy , Monika Kruse, Thorsten Hammer etc.

Intrare - 20 lei (10 consumatie)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!