Septembrie 17, 2021

Evenimente in Iasi

Lake Park IV 20 august Sunrise Beach

Lake Park IV

20 august Sunrise Beach 20:00

Cea de-a 4 a editie de LakePark revine intr-un moment cand multi deja nu mai aveau sperante, de aceasta data la sfarsitul lui august mai exact pe 20 august.

 

Lakepark prin nume si identitate sau prin definitia noastra inseamna: muzica, dans, voie buna, un loc de joaca frumos si echipat profesional in centrul naturii, in aer liber langa un lac si o padure, de toate astea o sa aveti parte si de aceasta data!

Lake Park Sunrise Beach Iasi

Pentru aceasta editie ne-am unit fortele cu Zebra Events Bacau si Sunrise Beach Iasi alcatuind un line-up ce zicem noi ca se muleaza perfect pe identitatea noastra, dupa cum urmeaza:

Raresh cap de afis si rezidentul evenimentului care credem noi ca numai are nevoie de nici o prezentare, alaturi de el headliner va fi si francezul Jeremy artist ce manageriaza My Love is Underground o respectata casa de discuri pariziana, el aflandu-se pentru prima data in Moldova.

Jeremy descopera pasiunea pentru muzica la o varsta frageda, cand a inceput sa colectioneze discuri de la varsta de doar 10 ani. De-a lungul timpului a performat in cluburi din Londra, Berlin, Atena, Stockholm, Viena, Moscova, St Petersburg, Bucuresti si lista poate continua, si a pus in deschiderea unor artisti de calibru ca: Theo Parrish, Fish-Go-Deep, Vakula, etc.

 Impreuna cu headlinerii prezentati vor mai performa si Zotist din partea Zebra Events, artist in plina ascensiune in momentul de fata, si cu suport local din partea baietilor de la Local Intruders Inner si Moto, doua talente in plina ascensiune de asemenea, atat ca DJ cat si ca producatori, cu siguranta cei din Moldova au avut placerea sa ii asculte in numarate randuri, impresia lasata de cei doi fiind mare de fiecare data.

"Iced Coffee Night" 19 august Tresor Cafe

"Iced Coffee Night"

 19 august  Tresor Cafe

Rezervari la 0752-145.133

iced coffe night


Tresor Cafe
Adresa Nicolae Gane nr. 27, Iasi (Copou) - in spatele sediului TVR din Copou
Program:
Luni - Vineri :08:00 - 24:00
Sambata: 08:00 - Ultimul client
Duminica: 10:00 - Ultimul client
Telefon: 0752-145.331

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!