Octombrie 15, 2019

Evenimente in Iasi

Seminar de fotografie de portret și lumină, 17 septembrie 2019

Seminar gratuit de fotografie de portret și lumină

17 septembrie 2019, Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi”

 

Practici fotografia la nivel de hobby sau te numeri printre fotografii profesioniști din Iași? Crezi în faptul că niciodată nu le știm pe toate și îți dorești să descoperi mai multe despre lumină și fotografia de portret? Te așteptăm pe 17 septembrie, începând cu ora 17:30, la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi” la un seminar gratuit de fotografie, inițiat de Shmo, alături de RevistaFoto.ro și Clubul Fotografilor Iași.

Speakerii seminarului sunt Daniel Chindea (fotograf la thesquare.photo și inițiatorul conceptului Shmo) și Paul Pădurariu (fotograf la paulpadurariu.ro și fondator RevistaFoto.ro), ambii fotografi de eveniment cu o experiență vastă în arta fotografică. Ei promit să realizeze practic tot ceea ce se va discuta teoretic și să împărtășească participanților tot ceea ce cred ei că merită știut când vine vorba de lumină în realizarea unui portret, fie în studio, fie acasă sau afară.

seminar gratuit de fotografiea Iasi 17 septembrie 2019

În cadrul seminarului se vor aborda subiecte precum lumină, posing, conversația cu cel fotografiat, echipament, fotografia de studio, fotografia outdoor, teorie, practică, business și marketing iar dacă vor fi întrebări din partea participanților cei doi speakeri sunt nerăbdători să răspundă la ele.
Te așteptăm să te bucuri de o inițiativă inimoasă, la care fiecare participant e invitat să contribuie cu întrebări și răspunsuri.
Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, accesați evenimentul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/481168742718870/permalink/486630298839381/
Contact:
Daniel Chindea: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Spectacol Planetariu - “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”, 10 – 18 August 2019

Spectacol Planetariu - “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”

10 – 18 August 2019, Ateneul National Iasi

 

Planetariu Mobil revine la Iași, în perioada 10 – 18 August 2019 cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”.

Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv.

Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Planetariu mobil in perioada  10-12 august 2019 la Ateneul National din Iasi

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în sala mare de spectacole a Ateneului Iași.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO în colaborare cu Events by Ioana Gamen

Proiecţiile se vor desfășura între orele 10:00 și 19:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 lei. Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează