Iunie 01, 2020

Evenimente in Iasi

Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin - „Estetica minții feminine”, 26 februarie 2020

Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin - „Estetica minții feminine”

26 februarie 2020, Pleiada Boutique Hotel

 

Iași, 18 februarie 2020 - Uniunea Generală a Industriașilor din România (U.G.I.R.) anunță conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin - „Estetica minții feminine”, un eveniment dedicat femeilor din mediul de business românesc. Conferința este prima dintr-o serie de evenimente ce vor avea loc anual, în mai multe orașe din țară. Prima ediție se va desfășura la Iași, pe 26 februarie, de la ora 9:00, la Pleiada Boutique Hotel, organizată cu sprijinul agenției AGEO Biz & Corporate Events.

Scopul conferinței este de a susține cât mai mult femeile din mediul de business românesc și de a crea o comunitate propice pentru dezvoltarea profesională și personală a acestora. La eveniment vor fi prezente femei de succes din afaceri, care vor împărtăși din experiența și povestea proprie. Participantele vor avea acces și la o serie de traininguri dedicate, sesiuni de networking, dar și oportunitatea de a accesa proiecte sociale sau educaționale.

„Mă bucur că putem să ne implicăm și să susținem tot mai mult mediul antreprenorial românesc, încurajând astfel femeile să fie și mai active în acest domeniu. UGIR a sprijinit în mod constant breasla industriașilor din România prin toate mijloacele avute la dispoziție. De aceea, dorim să continuăm buna tradiție și să creăm noi oportunități de dezvoltare, prin consolidarea și mai mult a legăturilor dintre membrii UGIR, dar și prin dezvoltarea unei punți între femeile active în acest domeniu”, a declarat Mirabela Miron, Președinte UGIR pentru Regiunea de Nord-Est.

Conferinta Antreprenoriat Leadership feminin UGIR Iasi

Personalități de marcă din România, despre antreprenoriat și leadership feminin, la Iași

Conferința va avea ca speakeri personalități marcante din lumea politică, universitară sau de business din România, cum este Raluca Turcan, vicepremier interimar al României, cu o experiență parlamentară de peste 20 de ani în domenii cheie precum educație, cultură sau economie. Acesteia i se va alătura Colonel Prof. Univ. Dr. Doina Mureșan, Director al Colegiului Național de Apărare din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”. Ea va vorbi participantelor despre managementul educației și strategia de învățământ militar. Veronica Arpintin, Manager de țară al Programului de Susținere a Micului Business, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) va fi și ea prezentă, dar și Prof. Asociat Dr. Psiholog Ion Duvac, care va discuta despre puterea leadership-ului feminin, atât în viața personală, cât și în cea profesională. În total vor fi 13 speakeri și 8 invitate, lista completă poate fi consultată pe site-ul evenimentului.

Temele abordate sunt „Antreprenoriat. Implicarea în afaceri și în societate a femeii moderne”, „Leadership feminin – Plus valoare sub întrebuințată în afaceri și în societate”, „Estetica minții feminine – Sexualitate și stabilitate mentală & emoțională”, „Puterea interioară a femeii” și „Energia feminină - Cum o dezvolți și cum o introduci în afacere fără a te masculiniza”. Conferința va fi moderată de Amalia Georgescu, Fondatoare & Owner AGEO Events și reprezentantă a antreprenoriatului românesc, prin experiența sa de peste 15 ani în acest domeniu.

Programul evenimentului va include patru panel-uri pentru temele propuse, traininguri, dar și sesiuni de networking și exerciții, precum și o tombolă dedicată. Conferința se va desfășura în intervalul 9:00 - 18:30. Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe site: https://conferintaalf.ageo.ro/, iar biletele pot fi achiziționate prin platforma Eventway.

****

Despre U.G.I.R.
Uniunea Generală a Industriașilor din România (U.G.I.R.) este o organizație patronală națională, de tip confederativ, înregistrată în 1992, care, prin statutul său, și-a propus să reia activitatea organizației patronale naționale U.G.I.R., fondată în anul 1893 și desființată în 1948, printr-o Hotărâre a Consiliului de Miniștri. Conform misiunii sale, U.G.I.R. promovează relațiile economice a liberei inițiative și a principiului concurenței loiale, în scopul realizării în România a unei economii de piață de succes, reale, bazată pe capital majoritar privat.

 

Despre Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin
Conferința Antreprenoriat & Leadership Feminin este o inițiativă a Uniunii Generale a Industriașilor din România (U.G.I.R.) și AGEO Biz & Corporate Events, aflată la prima ediție. Evenimentul are scopul de a promova femeile care au roluri importante în conducerea și în dezvoltarea afacerilor sustenabile, oferindu-le traininguri dedicate, ocazii de networking, dar și oportunitatea de a se implica în proiecte sociale sau educaționale.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi parcurse pe site-ul https://conferintaalf.ageo.ro/.

 

Conferința "Sfârșitul războiului interior" susținută de Gáspár György, 25 aprilie 2020

Conferința "Sfârșitul războiului interior" susținută de Gáspár György

25 aprilie 2020, Centrul de evenimente Agora

 

Pe 25 aprilie, între orele 10:00 – 13:00, ParentIS organizează la Iași, în cadrul Centrului de evenimente Agora, conferința Sfârșitul războiului interior, susținută de psihologul și psihoterapeutul Gáspár György, președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie.

Mulți dintre noi au crescut în familii în care li s-a spus că sunt „răi“, „stricați“, „obraznici“, „leneși“, „proști“ sau „nesimțiți“. În timp, am asimilat convingerile celor care ne-au crescut și, drept consecință, am devenit cei mai duri critici ai noștri. Puțină lume ne poate răni azi atât de tare pe cât o pot face gândurile și atitudinile noastre negative și distructive. Fiindcă nimic nu îmbolnăvește mai rău sufletul decât o minte care vede numai defecte și lipsuri peste tot.
Cine ne dicteaza gândurile? Cum am asimilat convingerile celor care ne-au crescut? Cum ne putem îmbolnăvi sufletul, cu ajutorul convingerilor? Despre cum putem încheia războiul interior și despre cum putem face pace cu noi înșine? – sunt câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul evenimentului, de către Gáspár György.

conferinta sfarsitul razboiului interior

“Singura ființă umană care nu ne scapă niciodată din priviri este propria persoană. Indiferent că e zi sau noapte, atâta vreme cât stăm treji, suntem nevoiți să purtăm un dialog (mai mult sau mai puțin conștient) cu sinele nostru – acela care ne dictează gândurile, emoțiile și comportamentele cotidiene. În ciuda acestei realități, cei mai mulți oameni nu au fost învățați să relaționeze cu sine.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii afirmă că „până în anul 2020, depresia va deveni a doua cea mai mare cauza a bolilor, după afecțiunile cardiovasculare, iar până în anul 2030, se aşteaptă a deveni cel mai mare contributor – cauza globală a bolii şi dizabilităţii”.

Pentru a trăi o viață mai sănătoasă și chiar mai frumoasă, e clar că trebuie să schimbăm relația cu propria persoană. Avem nevoie să ne cunoaștem cu adevărat, să ne acceptăm toate imperfecțiunile (mai ales că exact acestea ne fac umani) și să ne vindecăm rănile psihologice care încă mai sângerează.” – spune Gáspár György, psiholog, autor și custode de povești de viață, omul care a pornit #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, speaker al evenimentului Sfârșitul războiului interior.

Înscrieri la eveniment
Înscrierea la evenimentul Sfârșitul războiului interior – Iași 2020 se poate face accesând link-ul https://parentis.ro/sfarsitul-razboiului-interior/
Prețul unui bilet este de 150 lei. Early Bird: 130 lei, până pe 8 Martie 2020.
Parteneri: Empatis, Angus
Parteneri media: Ines Rocks, InOras.Ro, Willing, Equilibria Center Iasi, Ioana Precupan IBCLC și Terapie Craniosacrala copii, Elena - Alina Suman IBCLC, Anca Raluca Baban Un

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!