iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Evenimente in Iasi

Atelierul Artistului

15-23 decembrie 2018, Atrium Palas Mall

 

Atelierul Artistului vă invită la ediția de Crăciun a adunării noastre bianuale, la parterul Atriumului Palas Mall, în perioada 15-23 decembrie.
Suntem 11 artiști și designeri locali de această dată, și am încercat să creem piese mai frumoase și mai interesante decât la edițiile anterioare, numai bune de dăruit.

Ieșenii vor găsi în cercul nostru obiecte decorative din ceramică, sticlă sau lemn, pictate manual cu simboluri tradiționale, bijuterii din ceramică, argint ,mătase, pietre prețioase și semiprețioase sau în stil steampunk, păpuși din materiale textile, genți, portofele și alte accesorii din piele.

atelierul artistului decembrie 2018 Palas Mall

Atelierul va avea loc in Atrium din Palas mall Iasi (zona magazinului Zara), intre orele 10-22.

Expun: Ionela Mihuleac, Alina Avram, Georgeta Astefanei, Iuliana Asoltanei, Irina Secrieriu, Push Design, Otilia Iutis, Luminita Avadanei, Ramona Sandu-City Boutique, Olivia Alexandriuc si Lilia Dorofte-Koja Concept

 

Deschiderea Pieței de Crăciun

15 decembrie 2018, Ateneul Iasi

 

A devenit deja o tradiție cu care ne dorim să bucurăm ieșenii în pragul sărbătorilor de iarnă! Așa că și anul acesta vă așteptăm cu mic cu mare la Deschiderea Pieței de Crăciun a Ateneului din Iași!

Sâmbătă, 15 Decembrie, începând cu ora 18:30, pășim împreună într-o lume magică în Romantic Parc!
Luminițe viu colorate, brazi împodobiți, căsuța Moșului, conffetti, toate culminând cu un superb spectacol de ARTIFICII!

Deschiderea pietei de Craciun 15 decembrie 2018 Ateneul Iasi

Bineînțeles, Moș Crăciun va fi alături de noi, împreună cu spiriduși și crăciunițe, și vor răspândi magia sărbătorilor din Piața de Crăciun a Ateneului.
Pe 15 decembrie Moș Crăciun va striga „Ho!Ho!Ho!” din fața Ateneului. Haideți și voi, să vadă Moșul că ieșenii îl așteaptă cu multă veselie!