Decembrie 04, 2023

EBEC România și Republica Moldova 6-10 aprilie Chisinau

EBEC România și Republica Moldova

6-10 aprilie Chisinau

 

O nouă filă a poveștii EBEC R&RM se scrie la Chișinău
    
În perioada 6-10 aprilie 2017, BEST organizează cea de a VI-a ediţie a competiţiei inginereşti EBEC România și Republica Moldova . În cadrul acestei competiţii, 10 echipe vor avea şansa de a concura pentru a reprezenta România şi Republica Moldova la etapa finală din Brno, Cehia.
European BEST Engineering Competition este un eveniment care se adresează studenţilor interesaţi să dea viaţă unor idei igenioase, atât din domeniul tehnic cât şi din cel al marketingului sau al managementului.

Competiţia are 2 secţiuni: Team Design şi Case Study. Pentru Team Design, studenţii participanţi se întrec în găsirea celor mai ingenioase soluţii pentru a realiza un prototip din materiale neconvenţionale care să îndeplinescă anumite condiţii de rezistenţă, stabilitate şi mobilitate. La proba Case Study, echipele concurează în găsirea soluţiilor unei probleme reale sau ipotetice, exersându-şi  spiritul analitic, gândirea strategică, abilităţile de prezentare, strategiile de marketing şi lucrul în echipă.
În premieră, anul acesta, competiția va avea o secțiune specială de prezentare de proiecte, dedicată studenților din Chișinău, Show & Tell care este adresată studenţilor care doresc să îşi testeze cunoştinţele acumulate prin realizarea unui proiect. Aceasta va avea loc pe data de 7 aprilie în cadrul Centrului de excelență Tekwill. La această ediție vor fi prezentate 7 proiecte din diverse domenii precum: IT, Mecanică, Electronică, Microelectronică, etc.

ebec 2017

Competiţia are o structura piramidală, începând cu 84 de faze locale, continuând cu 15 faze regionale şi se încheindu-se cu o etapă finală. La eveniment vor lua parte angajatori de top precum: Renault Dacia, Humanitas, SMUFF, Publica și Cornelius.
BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare încă din 1989, de când a fost fondată. Prezentă în 96 de universități tehnice din 33 de țări europene, organizaţia îți propune să vină în sprijinul studenţilor din întreaga Europă prin proiectele pe care le realizează.

Pentru  şi mai multe informații în ceea ce privește competiţia EBEC Romania and Republic of Moldova găsiţi accesând site-ul: http://ebec.ro/

Contact: Teodora Farcaş - Public Relations Responsible  ( +40 743 494 060 , Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!